Gå til hovedindhold

2022

Ledige erhvervslejemål i Filmby Aarhus

Vi har et erhvervslokale samt et enmandskontor ledigt fra starten af 2023 i Filmby Aarhus.

Billede af Filmbyen 21 udefra

Energikrisen udsætter premiere på nyt kunstværk i Filmby Aarhus

Den globale energikrise udsætter åbningen af videoinstallationen "The Garden in the Machine", der er ved at blive sat op på facaden af Filmby Aarhus' nye bygning. Det er rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad, der har truffet den svære beslutning om at udsætte premieren, efter at regeringen har opfordret til at begrænse belysning af offentlige bygninger.

Aarhus Festuge: Westernby overtager Studie 1 i teaterforestillingen Dark Noon

En landsby med saloon, jernbane, horehus og kirke flytter i næste uge ind i Studie 1 i Filmby Aarhus. I det vilde setup opfører syv sydafrikanske skuespillere en western med cowboys og indianere, golddiggers, missionærer og masser af dødelige gunfights. Dark Noon kommer til Filmby Aarhus.

Filmby Aarhus' legeplads for nye teknologier åbnede med et brag

Med taler, gæster og demonstration af udstyr blev Filmby Aarhus' nye XR-laboratorium 'MiXR Lab' officielt åbnet den 16. marts. Til åbningen kom mere end 100 gæster, her i blandt virksomheder, forskere og projektpartnere, der prøvede kræfter med de nye virtual production og XR-teknologier.

Ny legeplads for XR-, film- og spilproducenter i Filmby Aarhus

Den 16. marts 2022 åbner MiXR Lab i Filmby Aarhus, der får stor betydning for XR-, film og spilproducenter i og omkring Aarhus.