Gå til hovedindhold

Erhvervsparken

Fokus på en grønnere filmbranche under årets Berlinale

Under dette års filmfestival i Berlin var Filmby Aarhus med til at arrangere en workshop under titlen Greener Film Industri. Repræsentanter fra 15 forskellige lande var med til at diskutere, hvordan den europæiske filmbranche bliver grønnere og mere bæredygtig.

Berlinale logo

Olafur Eliassons regnbue lyser gult i Filmbyen

Som en del af projektet "Our Hidden Rainbow" har Filmby Aarhus fået et nyt kunstværk. Det er kunstner Vibeke Lawaetz, der har malet kunstværket i trappeopgangen mellem stueplan og 1. salen i Filmbyen 11.

Storslået indvielse af The Garden in the Machine i Filmby Aarhus

Der var god stemning og spændte gæster i Filmby Aarhus, da det fascinerende Jesper Just-kunstværk The Garden in the Machine i aftes blev tændt. - En stor dag for Aarhus, lyder det fra rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Stort digitalt kunstværk tændes i Filmby Aarhus

Nyt kunstværk i international klasse af kunstneren Jesper Just tændes under Festugen. Alle aarhusianere er inviteret til indvielsen af The Garden in the Machine - en digital installation af film og lyd, der bliver styret af et levende træ.

Filmby Aarhus og FilmGEAR åbner et af Danmarks største Virtual Production-studier

Filmby Aarhus og udstyrsudlejerne FilmGEAR er gået sammen om et spritnyt Virtual Production-studie i Filmby Aarhus. Det nye studie er det største af sin slags i Vestdanmark og bringer en banebrydende teknologi til film- og TV-produktion i Aarhus og omegn, der både kan spare producenter for tid og penge og samtidig bidrage til mere bæredygtig filmproduktion.

Ledige erhvervslejemål i Filmby Aarhus

Vi har et erhvervslokale samt et enmandskontor ledigt fra starten af 2023 i Filmby Aarhus.

Billede af Filmbyen 21 udefra