Gå til hovedindhold

2023

Vinderne af SERIES AWARDS 2023 er...

Prisshowet SERIES AWARDS blev i aftes afviklet for tredje år i træk, hvor visionære serieskabere fra Danmark og Norden hyldes. Blandt aftenens vindere var blandt andet TV 2-serien AGENT, der kom hjem med hele tre priser - heriblandt publikumsprisen. Prisen for 'Bedste Skuespilpræstation' gik til David Dencik for sin rolle som Henrik i DR-serien HUSET, der også modtog prisen for 'Bedste Instruktion'. Få overblik over alle aftenens vindere nedenfor.

Din guide til festivalerne

Snart slår vi dørene op til THIS, AARHUS FILM DAYS og AARHUS SERIES. Læs med her for at få et overblik over de mange spændende events, som bliver afholdt mellem den 27. oktober og den 5. november i Aarhus.

Her er de nominerede til SERIES AWARDS 2023

Torsdag den 2. november løber SERIES AWARDS af stablen for tredje år i træk og i dag offentliggøres de nominerede. SERIES AWARDS uddeler i alt 11 priser i en række kategorier, der tilfalder både folkene bag og foran kameraet. Blandt det stærke felt i år dominerer særligt DRs aktuelle serie HUSET med i alt seks nomineringer og KILLJOY, som Emma Sehested Høeg står bag, med fire nomineringer. Vinderne afsløres til prisfesten, der afholdes i Filmby Aarhus.

THIS præsenterer i år internationale speakere og eksperter inden for AI, klima og 'tech for good': Her er det fulde program

Under overskriften 'Future of Media & Content' afholdes mediefestivalen THIS i Filmby Aarhus for sjette år i træk fra den 31. oktober - 2. november. THIS består af tre konferencedage, og i år kan festivalens gæster se frem til at opleve en bred vifte af best-practice eksempler, paneldebatter og oplæg under det trebenede tema: Klima, AI og teknologiens bidrag til at skabe en bedre verden.

Felicia Jackson til THIS 2021

De nominerede til Nordisk Råds Filmpris vises under Aarhus' nye filmfestival

I juni lancerede vi i samarbejde med Øst for Paradis og Den Danske Filmskole Aarhus' nye filmfestival, AARHUS FILM DAYS, og i dag kan vi løfte sløret for de første film på programmet. Publikum får nemlig mulighed for at overvære visningerne af de seks nominerede film til Nordisk Råds Filmpris 2023, som netop er blevet offentliggjort. På listen er blandt andet den danske kandidat VIFTEN.

Vi gør klar til den hidtil største udgave af medie- og seriefestivalerne THIS og AARHUS SERIES

Festivalerne THIS og AARHUS SERIES vender tilbage til Aarhus til efteråret. Som altid er ambitionen at gøre både branchen og borgerne klogere på fremtidens medieproduktioner og fortælleformer indenfor streaming, tv, serier, spil, film, animation og immersive teknologier. Samtidig lancerer vi også AARHUS FILM DAYS, som består af tre dage med et dedikeret filmspor.