Gå til hovedindhold

Arrangementer og initiativer

Vellykket Game Jam inspirerer unge til at udvikle digitale spil

40 unge i alderen 15-25 år var i weekenden samlet på ARoS for at udvikle spil med inspiration fra kunstens verden. Og det såkaldte Cultural Game Jam under EU-projektet EPIC-WE var så stor en succes, at flere af de unge deltagere er blevet inspireret til at udvikle digitale spil fremover.

Program til THIS-festivalen 2024

Under temaet 'Making Friends with Technology' vender vores årlige mediefestival THIS tilbage i tilbage i Filmby Aarhus den 30.-31. oktober.

Unge udvikler spil med inspiration fra kunst

I weekenden den 7.-8. september søger 25 unge inspiration i kunsten på ARoS for at udvikle nye spil, som en del af det EU- støttede forskningsprojekt Epic-We.

Epic We x ARoS

Nu kan du sikre dig en Early Bird-billet til efterårets mediefestival THIS

Årets udgave af mediefestivalen THIS løber af stablen den 30.-31. oktober, og frem til august kan du sikre dig en Early Bird-billet til en attraktiv pris.

Nat på museet: Nu kan unge kunst- og spilinteresserede ansøge om en plads til spilarrangement på ARoS

Ansøgningsportalen til årets andet Cultural Game Jam er nu åben. Den 7.-8. september får unge i alderen 15-25 år mulighed for at udvikle digitale spil med inspiration fra kunstens verden. Arrangementet er et samarbejde mellem Filmby Aarhus, ARoS og Aarhus Universitet som en del af EU-projektet EPIC-WE.

Nyt samarbejde trækker kendt dokumentarfestival til Aarhus

Fra i år kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra ind- og udland opleves i Aarhus, når dokumentarfestivalen CPH:DOX kommer til byen. Et nyt samarbejde mellem Filmby Aarhus og CPH:DOX gør det muligt at holde en del af festivalens program i Øst for Paradis under titlen AARHUS:DOX den 13.-24. marts.

Biograf