Gå til hovedindhold

Arrangementer og initiativer

Nu kan du sikre dig en Early Bird-billet til efterårets mediefestival THIS

Årets udgave af mediefestivalen THIS løber af stablen den 30.-31. oktober, og frem til august kan du sikre dig en Early Bird-billet til en attraktiv pris.

Nat på museet: Nu kan unge kunst- og spilinteresserede ansøge om en plads til spilarrangement på ARoS

Ansøgningsportalen til årets andet Cultural Game Jam er nu åben. Den 7.-8. september får unge i alderen 15-25 år mulighed for at udvikle digitale spil med inspiration fra kunstens verden. Arrangementet er et samarbejde mellem Filmby Aarhus, ARoS og Aarhus Universitet som en del af EU-projektet EPIC-WE.

Nyt samarbejde trækker kendt dokumentarfestival til Aarhus

Fra i år kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra ind- og udland opleves i Aarhus, når dokumentarfestivalen CPH:DOX kommer til byen. Et nyt samarbejde mellem Filmby Aarhus og CPH:DOX gør det muligt at holde en del af festivalens program i Øst for Paradis under titlen AARHUS:DOX den 13.-24. marts.

Biograf

25 unge kunst- og spilinteresserede til Game Jam på ARoS

I weekenden var 25 unge checket ind på ARoS i et døgn, hvor de udviklede deres egne spil med udgangspunkt i udstillingen Human Nature. Arrangementet var det allerførste Game Jam i EU-projektet EPIC-WE, der har til formål at undersøge unges kulturelle deltagelse gennem spil og kunst.

Epic-We Aros

Vinderne af SERIES AWARDS 2023 er...

Prisshowet SERIES AWARDS blev i aftes afviklet for tredje år i træk, hvor visionære serieskabere fra Danmark og Norden hyldes. Blandt aftenens vindere var blandt andet TV 2-serien AGENT, der kom hjem med hele tre priser - heriblandt publikumsprisen. Prisen for 'Bedste Skuespilpræstation' gik til David Dencik for sin rolle som Henrik i DR-serien HUSET, der også modtog prisen for 'Bedste Instruktion'. Få overblik over alle aftenens vindere nedenfor.

Din guide til festivalerne

Snart slår vi dørene op til THIS, AARHUS FILM DAYS og AARHUS SERIES. Læs med her for at få et overblik over de mange spændende events, som bliver afholdt mellem den 27. oktober og den 5. november i Aarhus.