Gå til hovedindhold

Nu kan du sikre dig en Early Bird-billet til efterårets mediefestival THIS

Årets udgave af mediefestivalen THIS løber af stablen den 30.-31. oktober, og frem til august kan du sikre dig en Early Bird-billet til en attraktiv pris.

Indhold

  Festivalteamet i Filmby Aarhus er i gang med at forberede et spændende, innovativt og mangfoldigt program til den syvende udgave af THIS – Future of Media & Content, som er den førende nordiske mediefestival.

  I år løber festivalen over to dage fra den 30.-31. oktober, og hvis du glæder dig lige så meget som os, så kan du allerede nu sikre dig en Early Bird-billet. En Early Bird-partoutbillet koster 1.250 kr. og en Early Bird-endagsbillet koster 750 kr. Studerende og startups kan købe en Early Bird-billet for 250 kr. Foruden festivalbilletten har du mulighed for at købe en frokostbillet, som koster 60 kr. pr. dag.

  Det er muligt at købe en Early Bird-billet frem til den 14. august på festivalens hjemmeside. Derefter stiger prisen for partoutbilletter til 1.500 kr. og endagsbilletter stiger til 1.000 kr. OBS alle billetpriser er angivet uden moms.

  Tre spor under THIS

  I løbet af de to festivaldage har du mulighed for at deltage i forskellige speaks og sessions under de tre spor: THIS Conference, THIS Game og THIS Series. Her er der inspiration at hente i forhold til de nyeste tendenser inden for serier, film, spil, streaming og innovative teknologier.

  Festivalen har netop offentliggjort de tre værter for de tre respektive spor, som du kan se herunder.

  Læs mere om de tre værter på festivalens hjemmeside.

  Efterårets øvrige festivaler

  Foruden THIS afholder Filmby Aarhus også seriefestivalen Aarhus Series den 30. oktober til 3. november og filmfestivalen Aarhus Filmdays den 25. oktober til 27. oktober. Der er tale om i alt 10 dage med festivaler, så der er massere at glæde sig til. Husk at sætte kryds i kalenderen hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan desuden notere i kalenderen, at vi i forbindelse med festivalerne afholder awardshowet Series Awards den 31. oktober, hvor vi hylder de bedste danske og nordiske serier.

  Herunder kan du se, hvornår de forskellige arrangementer ligger.

  Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til 10 dage med festivaler.
  Sidst opdateret: 12. juni 2024