Gå til hovedindhold

Nat på museet: Nu kan unge kunst- og spilinteresserede ansøge om en plads til spilarrangement på ARoS

Ansøgningsportalen til årets andet Cultural Game Jam er nu åben. Den 7.-8. september får unge i alderen 15-25 år mulighed for at udvikle digitale spil med inspiration fra kunstens verden. Arrangementet er et samarbejde mellem Filmby Aarhus, ARoS og Aarhus Universitet som en del af EU-projektet EPIC-WE.

Indhold

  Over 24 timer skal en række unge i alderen 15-25 år udvikle digitale spil med udgangspunkt i den permanente udstilling på ARoS om moderne kunst. Der er hjælp at hente fra både kulturformidlere og professionelle spiludviklere – blandt andet Fair Games som har til huse i Filmbyen.

  Til Cultural Game Jam får de unge mulighed for at teste, hvordan vores kulturarv kan inspirere til nye kreative og meningsfulde produkter samtidig med, at de får de nye bekendtskaber med samme interesse som dem selv.

  Nogle af spillene kan desuden blive udvalgt til at blive videreudviklet af et professionelt spilstudie.

  Arrangementet er et samarbejde mellem Filmby Aarhus, ARoS og Aarhus Universitet som en del af EU-projektet EPIC-WE, der har til formål at undersøge unges kulturelle deltagelse gennem spil og kunst

  Læs mere og ansøg om en plads.

  Det er muligt at søge om en plads til arrangementet frem til den 21. august, men vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra alle interesserede.

   

  I galleriet herunder kan du få et indblik i det seneste Cultural Game Jam, som 25 unge deltog i tilbage i februar. Foto: Mads Smidstrup / ARoS.

  Find desuden spillene fra første Cultural Game Jam her.

  Sidst opdateret: 30. maj 2024