Gå til hovedindhold

Filmbyens sekretariat holder lukket

Grundet myndighedernes anvisninger i forhold til Corona-virus holder Filmby Aarhus’ sekretariat foreløbigt lukket indtil den 8. juni.

Indhold

  Opdateret den 10. maj

  I overensstemmelse med regeringens tiltag i forbindelse med udbruddet af coronavirus (COVID-19) er alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, sendt hjem fra arbejde fra fredag den 13. marts 2020 og foreløbigt til og med den 8. juni.

  Da Filmbyens sekretariat er en del af Aarhus Kommune, skal personalet arbejde hjemmefra den kommende periode. Det betyder, at kontoret i bygning 23, 1. sal er lukket for personlig betjening fra og med i morgen fredag den 13. marts og foreløbigt til den 8. juni. Ligeledes lukkes den almindelige drift og service i bygningerne i samme periode. Det betyder, at udlejningen af mødelokaler og studier foreløbigt lukkes ned til og med den 8. juni.

  Vi er opmærksomme på, at nogle virksomheder har behov for at opretholde en del af produktionen eller driften. Derfor har vi et nødberedskab til at håndtere uopsættelige forhold omkring bygningerne.

  Derudover opfordrer vi alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger – det er også den bedste måde at sikre hinanden mod smittespredning i Filmbyen.

  Kontakt os på filmby@aarhus.dk eller tlf. 8940 4873, eller find den medarbejder du skal i kontakt med på www.filmbyaarhus.dk/kontakt.

  Sidst opdateret: 12. marts 2020