Gå til hovedindhold

2022

Viborg Animation Festival 2022: Film, tv, spil og kunst i verdensklasse

Under Viborg Animation Festival (VAF) 2022 er der endnu engang mulighed for at opleve animationsfilm, spil og kunst i verdensklasse under temaet All Things Animated leveret af både danske og internationale højt anerkendte animatorer og kunstnere.

Anbefalinger til din sommerferie fra Filmby Aarhus

Solen er fremme, ferien står for døren, og derfor har vi samlet en række anbefalinger til at forsøde din sommerferie. Hvad enten du har lyst til en tur i biffen eller mangler underholdning til ungerne, kommer her nogle små aktiviteter direkte fra Filmby Aarhus.

Filmby Aarhus udnævner festivaldirektør som kommunikationschef

Den 1. juni 2022 tiltræder Felicia Elisabeth Jackson i sin nye rolle som kommunikationschef for Filmby Aarhus. Festivaldirektøren, der har udviklet mediefestivalen THIS og publikumsfestivalen AARHUS SERIES, skal bistå Filmby Aarhus' arbejde med at gøre Aarhus til udgangspunktet for et af de stærkeste produktionsmiljøer for film, tv, animation og spil i Norden.

Kapacitetsundersøgelse fra VIA Multiplatform Storytelling & Production

Uddannelsen Multiplatform Storytelling & Production, der ligger i Filmby Aarhus, har udviklet sig til at være en hovedleverandør af arbejdskraft i Danmarks kraftigt voksende digitale visuelle industri. Stort set alle dimittender får job i branchen og bidrager til både vækst og innovation, viser en ny kapacitetsundersøgelse.

Filmby Aarhus skal være et kraftcenter for fremtidens nordiske indhold

Filmby Aarhus kan i dag offentliggøre, at det aarhusianske kraftcenter modtager en halv million kroner fra A.P. Møller Fonden til at udvikle nordisk samhørighed og samarbejde inden for film, tv og serier. Støtten går til de to festivaler, THIS og AARHUS SERIES, der på blot tre år har formået at skabe øget bevågenhed omkring de mange kompetencer og potentialer, der eksisterer i indholdet fra Norden.