Gå til hovedindhold

Nyeste bygning i Filmbyen åben for udlejning

Nyeste bygning i Filmbyen står nu klar og 4. etage er åben for udlejning til filmselskaber eller freelancere, der ønsker at være en del af det kreative film- og spilmiljø på Sydhavnen i Aarhus.

Indhold

  Filmbyen klar til at udvide med nye lejere

  Filmbyen 11 – den nyeste bygning i Filmby Aarhus – står klar. De første lejere er allerede flyttet ind, og der er åben for, at nye filmselskaber eller freelancere kan rykke ind på bygningens 4. etage.

  4. salen er tænkt som et filmfællesskab, hvor du kan leje kontorpladser eller aflukkede kontorer. Derudover vil der være et startup-miljø for nye filmselskaber og freelancere. På etagen vil der være fællesarealer som møde/lounge-rum m.m.

  Filmbyen 11 bliver hjertet af Filmbyen, der med sin store kantine og tagterrasse vil være samlingspunkt i Filmbyen og for film- og spilbranchen i Aarhus. Som lejer bliver du en del af den rivende udvikling, der er inden for den digitale visuelle industri i Aarhus. Derudover annoncerer vi i løbet af 2020 en masse spændende tiltag og events, der skabes til gavn for film- og spilbranchen.

  Vil du vide mere? Så kontakt os her:

  Lene Berstrand
  lbe@aarhus.dk
  Tlf.+45 8940 4873

  Sidst opdateret: 8. juni 2020