Gå til hovedindhold
Epic We x ARoS

EPIC-WE

EPIC-WE står for Empowered Participation through Ideating Cultural Worlds and Environments. Projektet har undertitlen: Youth Imagining, Creating and Exchanging Cultural Values and Heritage through Game-Making

Spil som kultur, spil gennem kultur, spil for kultur

Filmby Aarhus er en del af EU-projektet EPIC-WE, der løber fra 2023-2026. Projektet har fokus på kulturmøder og spiludvikling for unge kulturborgere.

 

I EPIC-WE er kulturorganisationer, forskningsinstitutioner og kreative industriorganisationer fra fem europæiske lande gået sammen for at undersøge og understøtte unges udvikling af spil som en form for kulturudveksling. I Danmark er det ARoS, Aarhus Universitet og Filmby Aarhus, der i samarbejde vil skabe fokus på spil som kulturmedie og udvikle den kommende generation af talenter inden for spiludvikling.

Epic We x ARoS

Cultural Game Jams

I EPIC-WE arbejder vi på at udvikle en model for Game Jams – et arrangement hvor deltagere med interesse for kunst, kultur og spil mødes og udvikler spil, der tager udgangspunkt i den kulturarv, som omgiver os.

 

Læs om vores første Game Jam på ARoS.

 

I løbet af projektet skal der afholdes i alt 12 Game Jams i de forskellige lande, der er involverede i EPIC-WE. Sammen med Danmark er det Holland, Portugal, Italien og Spanien.

 

For mere info om Filmby Aarhus' rolle i EPIC-WE kan projektleder Katrine Broe Sørensen kontaktes:

Mail: kabrs@aarhus.dk
Telefon: +45 41 85 66 95