Gå til hovedindhold

Ideas Lab

”Jeg har ledt længe efter et community som Ideas Lab”

34-årige Peter Schmidt er flyttet fra København for at blive en del af inkubationsmiljøet i Filmby Aarhus. I Ideas Lab har han nemlig fundet det kontorfællesskab, han søgte som nyopstartet spiludvikler. Miljøet henvender sig til iværksættere og startup-virksomheder, der beskæftiger sig med film, spil og kreative teknologier.

Spiludvikler Peter Schmidt er flyttet til Aarhus for at blive en del af Filmbyens inkubationsmiljø i Ideas Lab. Foto: Jeppe Olesen.

Super Poul er fremtidens indholdsproducent: Mestrer at skabe indhold på tværs af platforme og formater

En af de nyeste tilkomne virksomheder i Filmby Aarhus er produktionsselskabet Super Poul, der skaber indhold til børn i alle aldre på tværs af teknologiske formater og platforme. Selvom selskabet kun har eksisteret i lidt over et år, kan Super Poul allerede skrive en omrejsende kuffertinstallation, interaktivt indhold til en amerikansk app, en programserie om visual effects på DR Ultra og en lyd-julekalender til alle skoler i Norden på deres CV.

Amalie Kae vil udvikle et spil på 12 måneder

Hos Ideas Lab i Filmby Aarhus vrimler det med interessante og innovative idéer inden for spiludvikling, og en af dem er den 29-årige spilforfatter og -udvikler Amalie Kae bag: På 12 måneder vil hun opbygge et spilstudie samt kreere sit første spil fra bunden - og så vil hun dokumentere det hele med en serie på sin YouTube-kanal.

Webserie af ungt aarhusiansk produktionsselskab får premiere på TV SYD

I dag har produktionsselskabet Styrvolt premiere på deres første webserie, SALAMIBOY, på TV SYDs YouTube-kanal. Serien er humoristisk og grænsesøgende, hvilket er karaktertræk for mange af de produktioner, der kommer fra Styrvolts skrivebord.

Talenter fra Filmby Aarhus’ Filmlab klar med ny serie på TV 2 Zulu

Fra i morgen den 5. november kan seerne på TV2 Zulu se første afsnit af HUTLIFUSK – en serie lavet af Dummy Entertainment.

Aarhusiansk museums-app med rekordår

Useeum oplevede i 2019 en stor fremgang i antallet af brugere af deres museums-app af samme navn. Virksomheden, der holder til i Ideas Lab i Filmbyen, kan stolt melde, at appen i 2019 blev brugt af 34 museer og brugere fra 57 forskellige lande.