Boglancering: Storytelling Beyond the Screen

Billede fra boglanceringen

Bogen "Storytelling Beyond the Screen" er et samarbejde mellem Filmby Aarhus, VIA Film & Transmedia og EU Interreg North Sea Region VB-projektet Create Converge. Lanceringen startede derfor også med taler af både Henrik Højer, lektor på VIA Film & Transmedia, Regitze Mai Møller, projektleder i Filmby Aarhus og Create Converge, og Klaus Sommer Paulsen, redaktør og skribent på bogen.

Billede fra boglanceringen

Henrik Højer startede med at præsentere bogen, samt de involverede i processen. Regitze Mai Møller fortalte om processen og formålet med bogen, mens Klaus Sommer Paulsen gik mere i dybden med indholdet og skribenterne.

Det blev også afsløret, at bogens fremkomst har været længere undervejs end de tre partnere havde forestillet sig. Dette er dog ikke uden grund. Bogen har nemlig til formål både at præsentere nuværende og uoplyste områder indenfor storytelling, og give et fremtidsblik på mulighederne indenfor storytelling. Og sådanne ambitioner tager tid.

Billede fra boglanceringen

Der var et flot fremmøde med deltagende fra både private virksomheder, uddannelsesinstitutioner og interesseorganisationer. Blandt andet deltog VR/AR virksomheden MANND, der som skribenter har bidraget til bogen ved at dele ud af deres ekspertviden indenfor konceptet ”Hybrid Realities” og genremikset mellem teknologi, film, teater og gaming i VR.