Gå til hovedindhold

Invitation til Producernetværk

Hos Filmby Aarhus vil vi gerne medvirke til, at vestdanske indholdsproducenter og producere mødes med hinanden, og med os, med jævne mellemrum. Vi igangsætter derfor et producernetværk med foreløbigt to årlige arrangementer.

Indhold

  Den Vestdanske Filmpulje bidrager i dag med en substantiel stor andel af støtte til udvikling og produktion af regionalt- og danskproduceret indhold. Producere og producenter i Vestdanmark har samtidig en stigende betydning for den generelle udvikling af produktionsmetoder og af indhold til snart sagt alle distributionsvinduer – samt for den nødvendige talentudvikling, som følger med.

  Vi i Filmby Aarhus vil gøre en målrettet indsats for, at vestdanske film- og indholdsproducenter får det bedst mulige udbytte af de muligheder, som ligger foran os, herunder effekterne af et øget støttebudget hos DVF samt af en bredere variation af kompetencer, repræsenteret hos regionens producenter i dag.

  Med Producernetværket ønsker vi netop at understøtte, at de drivende kræfter bag en udvikling og fortsat vækst i branchen har mulighed for at dele erfaringer, viden, opdagelser og ønsker for fremtiden til fælles bedste. Og får rum til at diskutere de udfordringer, der opstår. Ligeledes ønsker vi fra sekretariatet i Filmby Aarhus at kunne dele information om kommende aktiviteter, tiltag og fokusområder hos os – og få input til og feedback på samme.

  Derfor inviterer Filmby Aarhus vestdanske producere og producenter til at deltage i Producernetværket, der som udgangspunkt består af to årlige netværksarrangementer i Filmby Aarhus.

  Fokus er på at vedligeholde og styrke samarbejder, tilhørsforhold og forretningskompetencer i området – samt på at dele informationer mellem aktører i branchen og os, som udvikler og gennemfører de tiltag, Filmby Aarhus står bag.

  Sekretariatet i Filmby Aarhus planlægger, koordinerer og afvikler arrangementerne og modtager meget gerne forslag fra medlemmerne til indhold eller program. Sekretariatet vil som et fast punkt præsentere kommende aktiviteter og tiltag samt et hovedtema til fælles diskussion.

  Målgruppen er vestdanske producere og producenter, der beskæftiger sig professionelt med udvikling og produktion af fiktions- og dokumentarfilm, tv, serier, reklamefilm, animation samt indhold til nye teknologier. Du skal have lyst til at deltage løbende og aktivt i netværket, primært gennem deltagelse i netværksarrangementerne. Man kan deltage med lige så mange producere per selskab, som man ønsker.

  Send en anmodning om medlemskab af Producernetværket via dette link:

  Anmod om medlemskab

  Vi screener tilmeldingerne, og du er medlem, når du modtager bekræftelse per mail.

  Vi glæder os til at se jer!

  Har du/I spørgsmål, forslag til initiativet eller til indhold, så skriv eller ring endelig til Stefan Frost: Mail: stefan@filmpuljen.dk / Telefon: 4185 4697

  Sidst opdateret: 13. august 2021