Gå til hovedindhold

Filmby Aarhus er venue for THIS 2020

Konferencen THIS 2020 løber af stablen torsdag den 29. oktober med this.conference og fredag den 30. oktober med this.game. Filmby Aarhus er stolte over at skabe rammerne for arrangementet, der bliver afholdt under sikre corona forhold med mundbind, sprit og masser af afstand.

Indhold

    THIS 2020 giver et indblik i og perspektiver på fremtidens digitale historiefortælling, og konferencen samler nysgerrige og kreative folk fra forskellige brancher.

    This.conference og this.game bliver afholdt i Filmby Aarhus’ to store studier. Endnu engang er Filmbyen samlingspunkt for professionelle fra den digitale visuelle industri, og vi er meget stolte over, at være medarrangører på THIS 2020 – et vellykket arrangement til trods for Covid-19 restriktionerne.

    THIS 2020 er en brancheorienteret konference, som fokuserer på storytelling og audience engagement. Forskellige speakers fra den digitale visuelle industri giver deres perspektiver på nye tendenser i relation til digitale medier, branding, kommunikation, gaming, tv, serier, film og digital innovation. Konferencen er et mix af fysiske og virtuelle oplæg, med nogle oplægsholdere der ‘arbejder hjemmefra’ og samtidig deltager i arrangementet.

    Læs mere om THIS 2020 – og følg med på Instagram og Facebook, hvor der kommer billeder og opdateringer fra arrangementet.

    Sidst opdateret: 20. september 2020