Gå til hovedindhold

Digital Kids Today vender tilbage for fjerde år i træk

For fjerde år i træk vender Digital Kids Today tilbage for at gøre folk klogere på børn og unges digitale medieforbrug. I år vil der blive fokuseret særligt på den ældste del af målgruppen: Tweens ‘n’ teens.

Indhold

  OPDATERING – DIGITAL KIDS TODAY ER AFLYST:

  Funday Factory and Filmby Aarhus regret to inform you that the annual conference Digital Kids Today will be cancelled.

  We are cancelling the April date for Digital Kids Today due to the Corona situation. We are sad to cancel the event on April 23rd, but hopefully we are only postponing the event until later this year. Keep an eye on this website and our social media to stay up-to-date with future announcements.

  Stay safe.

   

  Digital Kids Today fortsætter med at vokse. For fjerde år i træk vender konferencen tilbage til Aarhus, og i år fokuserer vi på den ældste del af målgruppen: ‘Tweens ‘n’ teens’. Som altid inviterer vi de bedste eksperter og indholdsproducenter fra hele verden til at komme og give os indsigt, værktøjer og viden om børn og unges digitale medievaner og forbrug.

  Konferencen er for alle, der arbejder med digitale oplevelser, marketing eller engagement for børn, tweens og teenagere. Arrangementet løber af stablen den 23. april 2020 i Filmby Aarhus, og du kan være sikker på at møde en masse andre fagfolk inden for området og på at få sat dine “mingling-muskler” i bevægelse.

  Vi vil løbende offentliggøre speakers, men vi kan allerede nu afsløre, at Jelena Stosic fra Kids Industries endnu en gang er på programmet. Denne gang vil hun gøre os klogere på teenageres digitale forbrugsvaner. Vi har også igen i år fornøjelsen af at have Paul Tyler med som moderator dagen igennem.

  Sidste år tiltrak Digital Kids Today 140 engagerede deltagere, en ny rekord for konferencen. Seks speakers blev inviteret op på scenen til at snakke om ‘Bridging digital & physical play and monetising brands’ med udgangspunkt i egne erfaringer fra brands som bl.a. LEGO og Cartoon Network. Se deres oplæg her.

  Konferencen finder sted den 23. april 2020 i Filmby Aarhus’ Studie 2.

  Deltagelse i konferencen er gratis. Vi åbner snart op for tilmeldinger.

  Sæt kryds i kalenderen, og følg med på vores hjemmeside.

  Digital Kids Today er arrangeret af Filmby Aarhus, Funday Factory og Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU’s Regionalfond.

  Sidst opdateret: 10. februar 2020