Filmby Aarhus er venue for THIS.2020

Fra this.2020 konference, scenen med vært og festivalschef

THIS.2020 giver et indblik i og perspektiver på fremtidens digitale historiefortælling, og konferencen samler nysgerrige og kreative folk fra forskellige brancher.

This.conference og this.game bliver afholdt i Filmby Aarhus’ to store studier. Endnu engang er Filmbyen samlingspunkt for professionelle fra den digitale visuelle industri, og vi er meget stolte over, at være medarrangører på this.2020 – et vellykket arrangement til trods for Covid-19 restriktionerne.

THIS.2020 er en brancheorienteret konference, som fokuserer på storytelling og audience engagement. Forskellige speakers fra den digitale visuelle industri giver deres perspektiver på nye tendenser i relation til digitale medier, branding, kommunikation, gaming, tv, serier, film og digital innovation. Konferencen er et mix af fysiske og virtuelle oplæg, med nogle oplægsholdere der ‘arbejder hjemmefra’ og samtidig deltager i arrangementet.

Læs mere om THIS.2020 – og følg med på Instagram og Facebook, hvor der kommer billeder og opdateringer fra arrangementet.