Gå til hovedindhold

Creative Ports

Med Creative Ports samarbejdet har Filmby Aarhus arbejdet for at styrke internationaliseringskompetencerne - og inspirere andre internationale branchestøtteorganisationer og videninstitutioner ved at bidrage med vores erfaringer på området.

Fra Cross Motion konference i Tallinn
 • Læs op

Indhold

  I projektet Creative Ports arbejdede Filmby Aarhus for at udvikle vores færdigheder inden for internationalisering. Det gjorde vi gennem sparring med andre internationale organisationer og ved at lave pilotprojekter på internationale seminarer, netværksarrangementer og konferencer - og udvikle læringsværktøjer til andre ud fra disse piloter.

  I Filmby Aarhus har vi i Creative Ports regi blandt andet stået for et internationalt Meet’n’Match, som grundet Corona blev afholdt i en online version. Vi har desuden været en del af gruppen bag pitchkonkurrencen Pitching for a Better Baltic Sea. Samtidig har vi gennem Creative Ports sendt flere virksomheder af sted på internationale branchefestivaler, markeder og faglige træningsforløb. Creative Ports er et EU Interreg Baltic Sea Region projekt, og gennem Creative Ports har Filmby Aarhus samarbejdspartnere fra både videninstitutioner, virksomheder, kulturinstitutter og branchestøtteorganisationer i Sverige, Tyskland, Finland, Estland, Litauen, Polen og Rusland.

  Creative Ports projektet løb fra den 1. januar 2019 til den 30. september 2021.
  I projektets slutfase etablerede vi et fælles europæisk kontaktpunkt, som styres af Ars Baltica i Tyskland.

  Sidst opdateret: 16. februar 2024