Gå til hovedindhold

Inkubatoren Ideas Lab

Ideas Lab er Filmby Aarhus' inkubationsmiljø for de mest lovende startups og største individuelle talenter, der arbejder med digitale oplevelser indenfor spil, film, XR og animation.

Stemningsbillede fra Ideas Lab

Hvad er Ideas Lab?

Vi udgør et unikt miljø fyldt med ligesindede, der drømmer om at udvikle spil, tv-serier, film, kreative kampagner, kunstinstallationer, virtual reality-løsninger og -oplevelser, 3D, lyd og meget mere. Vi arbejder alle frem mod målet at få succes som selvstændige virksomheder.

 

Vi er placeret i Filmby Aarhus, som giver rig mulighed for at netværke på tværs af spil-, film- og XR-branchen. Filmby Aarhus er et pulserende kreativt miljø, der både huser etablerede og unge virksomheder, der alle arbejder med film, spil og medier.

Stemningsbillede fra Ideas Lab

Hvad får du hos Ideas Lab?

Hos Ideas Lab får du en kontorplads i et spirende, kreativt område midt i Aarhus C med havnen som udsigt. I inkubationsmiljøet får du adgang til sparring og rådgivning, der er særligt rettet mod virksomheder i udvikling. Vi skræddersyer en række tilbud såsom mentorordninger, juridisk sparring, adgang til revisor og særlige workshops for iværksættere, som klæder dig og din virksomhed på til at tage næste skridt på vejen til at accelerere videre.

Bo Michelsen ved Waterkant Festival i Kiel

Inkubationsprogrammet

Som ny i Ideas Lab bliver du en del af inkubationsprogrammet. Inkubationsprogrammet skal sørge for, at du får tilbudt sparring på de rigtige tidspunkter, hvor din virksomhed er moden til at blive optimeret.

 

Siden 2017 har Ideas Lab været et unikt hjem for unge virksomheder, som har skabt succeshistorier med spil, film, tv, virtual reality, augmented reality og digital kunst inden for den visuelle og digitale branche.

Virksomheder i Ideas Lab

Kontakt

Ideas Lab projektleder

Theresa Valbæk

Theresa Valbæk

Projektleder

Telefon: +45 53 39 10 84

vanth@aarhus.dk

Ideas Lab koordinator og game developer

Amalie Kjær Kæseler

Amalie Kae

Projektkoordinator, Ideas Lab

Telefon: +45 20 53 12 36

amkk@aarhus.dk