Billede fra AARHUS SERIES 2022

 

AARHUS SERIES er fem dage for alle, der elsker tv-serier. En vifte af aarhusianske kulturinstitutioner danner rammen om fælles oplevelser i inspirerende omgivelser, hvor de allerbedste serier præsenteres i storformat.

AARHUS SERIES byder på screeninger, premierer og sneak peeks på kommende serier. Festivalen tager publikum bagom kameraet med medrivende talks, når kendte skuespillere, instruktører og andre brancheaktører deler ud af deres inspirerende og underholdende oplevelser. Festivalen sætter særligt fokus på serier, der har social relevans og kulturel gennemslagskraft.

AARHUS SERIES er også afvikler af SERIES AWARDS. SERIES AWARDS er en hyldest til den danske seriebranche og Nordens første rene seriepris. Kategorierne spænder fra Bedste Miniserie til Bedste Manuskript og indeholder desuden publikumsprisen, Aarhus Seriepris, hvor publikum har mulighed for at stemme på deres favoritserie.

AARHUS SERIES 2022 fandt sted den 2. - 6. november 2022 i Filmby Aarhus, Musikhuset, Øst for Paradis, Teatret Svalegangen og DOKK1.

AARHUS SERIES 2023 afholdes 1. - 5. november 2023.

Fra SERIES AWARDS 2022