Gå til hovedindhold

Pitch-event og afsked med Kirsten Bonnén Rask

Først pitcher 11 midtjyske forfattere deres bogforlæg for repræsentanter fra film- og tv-branchen, og bagefter tager vi afsked med filmkonsulent Kirsten Bonnén Rask, som stopper hos Den Vestdanske Filmpulje.

Mange romaner har gennem tiden dannet grundlag for gode film og serier. Og gennem en række workshops har 11 midtjyske forfattere nu udviklet deres bogforlæg til potentielle film- og serieprojekter i samarbejde med filmkonsulent Kirsten Bonnén Rask.

Den 26. april skal forfatterne pitche deres historier til en række producere, manuskriptforfattere, instruktører og andre film- og tv-folk, og du har mulighed for at komme med. Det foregår i Filmby Aarhus kl.14-16.

Pitch-eventen finder sted på en af de sidste dage i Kirstens ansættelse hos Den Vestdanske Filmpulje, og vi tager derfor afsked med hende efter pitchen.

Det er muligt at deltage i hele eller dele af eventet. Programmet er som følger: 

Kl.14:00-16:00 – Pitch af projekter samt mulighed for spørgsmål og mingling
Mødelokale 4 i Filmbyen 21, 3. sal

Kl.16:00-17:00 – Farvel til Kirsten Bonnén Rask (der serveres vand og vin)
DABBA Kanteen i Filmby Aarhus

De 11 forfattere er Mette Egelund Olsen, Henriette Rostrup, Søren Poder, Peter Lundberg, Gry Clasen, Lone Halkjær, Nauja Lynge, Jane Mondrup, Michala Elk, Caroline Stadsbjerg og Gunvor Ganer Krejberg.

Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Sidst opdateret: 22. april 2024