Gå til hovedindhold

Greener Film Industry: CresCine Roundtable at Berlinale 2024

Som en del af EU-projektet er Filmby Aarhus med til at arrangere roundtable session om grøn omstilling i filmbranchen ved Berlinalen.

Crescine roundtable Berlinale

Som et led i at skubbe på den grønne omstilling i filmbranchen, holder Filmby Aarhus en roundtable session i Berlin d. 18. februar.

Beslutningstagere i den danske filmbranche er inviteret til at mødes med beslutningstagere fra andre små europæiske lande for at inspirere hinanden, diskutere fælles tiltag og måske nå frem til fælles CO2-rapporteringsstandarder. Sidstnævnte vil blandt andet lette administrationen ved europæiske co-produktioner til gavn for produktionsselskaberne.

Arrangementet holdes som en del af EU-projektet CresCine og er planlagt i tæt samarbejde med BFTP - Bæredygtig Film og TV-produktion. Desuden vil Ege Heckmann fra Green Producers' Club komme og inspirere deltagerne med sin omfattende erfaring med at hjælpe produktioner med at træffe bæredygtige beslutninger.

Arrangementet er et lukket arrangement med et meget begrænset antal pladser, men vi er i gang med at undersøge muligheden for live streamning.

CresCine DOI 10.3030/101094988

Sidst opdateret: 18. januar 2024