Gå til hovedindhold

Mød Asa Bailey: Netflix Virtual Production Supervisor

Vi inviterer til en inspirerende talk fra en af de største pionerer inden for Virtual Production - Asa Bailey

Asa Bailey har mere end 25 års erfaring og har arbejdet som både tv-reklameinstruktør og interaktiv designer. Nu er han Studio Virtual Production Supervisor for Netflix samt CEO i VP-selskabet On-Set-Facilities, som han grundlagde i 2018.

I sit oplæg vil Asa Bailey præsentere sit arbejde med Virtual Production, hvordan teknologien kan styrke produktioner både kreativt og økonomisk, og hvorfor Virtual Production er fremtiden inden film- og tv-branchen.


Hvornår: D. 20. april, kl. 14-15
Hvor: Filmby Aarhus’ Studie 2, Filmbyen 23, 8000 Aarhus

Om Virtual Production:

Virtual production er et bredt begreb som omhandler brugen af ​​digitale teknologier og virtuelle miljøer til at producere film, tv-shows og andre medier. Det indebærer ofte brug af avancerede computersoftware og hardware, herunder kamera tracking og 3D-modellering software.

En vigtig fordel ved virtual production er, at den tillader filmskabere at skabe realistiske, fantastiske og eventyrlige verdener, som ellers ville være for dyre eller farlige at filme i den virkelige verden. Det giver også mulighed for mere fleksibilitet og kreativ frihed, idet man kan ændre og tilpasse miljøet, mens man filmer.

Sidst opdateret: 4. marts 2024