ArrangementCreate ConvergeNyhedsblog

VR ready – AR you? Masterclass 20. april 2017 – åben for alle

By 28/03/2017 No Comments

28/03-2017

Masterclass VR redady - AR you? Den 20. april 2017 i Filmby Aarhus

Masterclass: VR ready – AR you / 20. april 2017 

Nu er muligheden der – VR-branchen åbner dørene og nogle af de stærkeste spillere internationalt og nationalt deler gavmildt ud af viden, erfaringer og giver deres bud på fremtidige trend og potentiale

Tilmelding: Tilmelding til masterclass VR ready – AR you? 
Click here for English version

Virtual Reality (VR) har et enormt potentiale – men hvor stort er det? Hvad kan VR bruges til uden for underholdningsindustrien? Hvor går udviklingen hen, og hvordan ser internationale aktører potentialet inden for branchen som fx sundhed, turisme og detailhandel m.v.?

På masterclass VR ready – AR you? viser VR-branchen, hvad de kan og alle med interesse for businessløsninger i spændingsfeltet mellem det digitale og det visuelle, får mulighed for inspiration og ny indsigt i de nyeste tendenser.

Det er Filmby Aarhus og VIA University College, der arrangerer denne masterclass via EU-projektet Create Converge.

Som deltager får du indblik i de seneste findings og får et blik ind i maskinrummet hos de dygtigste – alle er velkommen – private, virksomheder, hel- og halv offentlige organisationer.

Internationale oplægsholdere præsenterer deres seneste produktioner. Mød fx Peter Richardson, University of Hertfordshire der på vegne af partnergruppen bag EU-projektet Create Converge sætter rammen for denne masterclass.

Sted: Filmby Aarhus, Studie 1, Filmbyen 21, 8000 Aarhus C.

Deltagelse: Gratis – kræver tilmelding

Tilmelding: Tilmelding til masterclass VR ready – AR you? 

Masterclass’en er en del af både Internet Week Denmark og Games Week Denmark.