THIS

Danmarks festival for de kreative erhverv er tilbage. Fra den 29. oktober til den 1. november 2020 danner Filmby Aarhus ramme for et kreativt mediemekka, når this. er tilbage med et nyt festivalformat, en ny seriefestival og et nyt fokus på gaming. I løbet af fire dage bliver både branche og publikum præsenteret for fremtidens digitale historiefortælling.

Mere: thisnordic.com og aarhusseriesfestival.com

Udvikling og afholdelse af this festival er sket med afsæt i den stærke position, som den digitale visuelle industri har i regionen. Målet er at inddrage lokale og regionale aktører inden for den digitale visuelle industri i såvel udviklingen som afviklingen og bidrage positivt til branchens udvikling i form af arbejdspladser og vækst.

MÅL

Målet er at samle 1500+ deltagere til at diskutere fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikations-, samt film- og tv-branchen.

STATUS

this. løber af stablen d. 29.-30. oktober, 2020 i Filmby Aarhus, og Aarhus Series Festival løber fra den 29. oktober til 1. november 2020 på forskellige venues i Aarhus.

this. er arrangeret af Filmby Aarhus og M2

KONTAKT

Felicia Jackson
Head of Festival
Tlf. +45 2830 9091
Mail: felicia@thisnordic.com

 

this. nyheder

Ny festival vil samle publikum om serier – i biografen

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Fra den 30. oktober til 1. november 2020 afholdes Aarhus Seriefestival for allerførste gang. Filmby Aarhus og M2, der også står bag branchefestivalen this., er initiativtagerne til den nye publikumsfestival.

this.2019: Et kig ind i fremtidens digitale historiefortælling

| Arrangement, Den digitale visuelle industri (DVI), Digital visuel storytelling, Nyhedsblog, this festival, Vision Denmark | No Comments

3 dage med fuldt fokus på fremtidens digitale historiefortælling er netop slut. Salene var fyldte i Filmby Aarhus og Øst for Paradis, hvor nysgerrige branchefolk og serieentusiaster fra både ind – og udland var forbi for at opleve 70 speakers i over 50 sessions.

X-Ray Fashion premieres at this.2019

| Create Converge, Den digitale visuelle industri (DVI), Digital visuel storytelling, Idea's Lab, Ideas Lab News, News in English, Nyhedsblog, this festival | No Comments

After traveling the world for the past year, the virtual reality installation ‘X-Ray Fashion’ will visit Denmark and be showcased in Filmby Aarhus on October 29th-31st.

CREATED BY

Logo Filmby Aarhus

SPONSORS & PARTNERS