UDVIKLING

Filmby Aarhus er initiativtager til brancherelateret udviklingsprojekter, der understøtter Filmby Aarhus’ vision og mål. Opgaven er i fuld gang – vi går fra Filmby i Aarhus til samfundsudvikling i Danmark.

Herunder er liste over organisationer og igangværende og tidligere projekter i Filmby Aarhus.

ORGANISATIONER

Ideas Lab

Ideas Lab

Non-profit organisation der tilbyder startup-miljø til udvalgte iværksættere inden for den digitale visuelle industri

Vision Denmark

Vision Denmark

Erhvervsalliance Vision Denmark har lagt en strategi for, hvordan Danmark opnår en global førerposition indenfor udvikling, anvendelse og eksport af digitalt visuelt indhold.

Interactive Denmark

Interactive Denmark

National klynge af digitale visuelle industrier med rod Vestdanmark - arbejder med iværksætteri, netværk, projekter og rådgivning

IGANGVÆRENDE PROJEKTER

Create Converge

Create Converge

EU-udviklingsprojekt for landene omkring Nordsøen, der arbejder med potentialet i at bruge teknologi fra spil- og animationsverden i andre sektorer.

POV

POV

Folkeskolelærere løftes fagligt i undervisning i film - et hands on projekt der bygger på eksisterende viden

Creative Ports

Creative Ports

EU-projekt for lande i Østersøregionen, der samarbejer med fokus på at udnytte potentialet med CCI internationalisering.

this.

this.

Her viser den digitale visuelle industri, hvordan deres kompetencer kobler sig med andre kulturgenrer og kreative industrier

Aarhus Series Festival

Aarhus Series Festival

Branchefestival for dem, der beskæftiger sig professionelt med serier, samt Nordens første publikumfestival for alle, der elsker serier.

AFSLUTTEDE PROJEKTER

Cross Motion

Cross Motion

Udvikler krydsfeltet mellem den digitale visuelle industri og de tre sektorer: sundhed, turisme og uddannelse. EU-projekt mellem landene i Østersøregionen.

New Nordic Noir

New Nordic Noir

Tv-serie produceret i Vestjylland. Her sættes fokus på fortællinger, kultur og natur - og ikke mindst handlekraft.

Rejsen

Rejsen

Interaktiv udstilling på Moesgaard der bringer grundlæggende ur-menneskelige følelser i spil. Udviklet i tæt samarbejde med Moesgaard og Zentropa

Welcome Branchemøder

Welcome Branchemøder

Forskellige mennesker fra den digitale visuelle branche kommer og fortæller om deres virksomhed/arbejde

Aarhus Stories

Aarhus Stories

Multiemedieforestilling - udviklet af Filmby Aarhus i tæt samarbejde med Den Gamle By, der står for faglig historisk indhold

IGNITE

IGNITE

Forener akademiske institutioner med den kreative industri i tre lande med det formål at udvikle et open-source e-learning-kursus.