Billede af kontorplads hos Brand Makers

Står du og mangler kontorplads centralt i Aarhus i et kreativt miljø med højt til loftet? Brand Makers har flere ledige kontorpladser i deres kontorfællesskab i Filmby Aarhus. Kontorfællesskabet er en samling af reklame- og SoMe-eksperter, og de er interesserede i at få folk ind, der arbejder inden for f.eks. film, web, tekst eller fotografi, så I i kontorfællesskabet kan arbejde sammen på projekter.

Kontorpladserne er møblerede og koster mellem 3000-3300,- ekskl. moms per måned per plads - alt efter om du sidder i åbent miljø eller vil have eget lukket glaskontor (deles af to personer).

Prisen inkluderer adgang til fælles faciliteter som mødelokale, bordfodbold, internet, rengøring og fri sparring med gode kolleger. Sodavand/kaffe/parkering mv. kan tilkøbes.

Brand Makers er et uformelt, kreativt og energifyldt bureau, som arbejder med alt fra strategi, konceptudvikling, visuelle identiteter til filmproduktion, animationer og meget mere. Det er vigtigt, at du kan lide hunde, da der vil være en kontorhund på det fælles kontor.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte Anja Hvam på anja@brandmakers.dk for mere information.

Billede fra kontorfællesskabet