Den Vestdanske FilmpuljeNyhedsblogUddannelser i Filmbyen

Tre projekter udvalgt til ’Nye talenter’

12/10 2017

Tre projekter udvalgt til ‘Nye Talenter’ 

Under overskriften ”Nye talenter’ sætter Den Vestdanske Filmpulje i samarbejde med Aarhus Filmværksted og Cinematic Aarhus ind for at sikre flere stærke produktionsselskaber og sammentømrede kreative hold i Vestdanmark.

De tre hold er:

New Tales’ producer Mette Mikkelsen bygger med filmen LYDEN AF UVENTET DØD videre på sit samarbejde med instruktør Alexander Bak Sagmo og filmfotograf André Hansen.

Mette Mikkelsen – Producer i New Tales

Alexander Bak Sagmo – Instruktør

Metronomes nye Aarhusafdeling, der ellers udspringer af en tv-verden, har med Rasmus Ladefoged i spidsen taget fat i kortfilmsgenren med GAME ON, der er baseret på bogforlægget af samme navn. Både bog og kortfilm er skrevet af makkerparret Nederland/Hansen (Andreas Nederland og Frederik Michael Hansen), der også instruerer.

Rasmus Ladefoged – Producer hos Metronome

Andreas Nederland (tv) og Frederik Michael Hansen (th) – instruktører

Fra Jalabert Production, der især har specialiseret sig inden for branded content, har producerne Christian Norlyk og Anders N. Berg fundet sammen med instruktør Lasse Ulvedal Tolbøll om kortfilmen HUNDEN. Lasse Ulvedal Tolbøll flytter tilbage til Jylland efter at have færdiggjort sin uddannelse som instruktør på Trisch i New York.

Anders N. Berg – Producer hos Jalabert Production

Christian Norlyk og resten af Jalabert Production

Lasse Tolbøll – Instruktør

Ud over økonomisk støtte stiller parterne bag projektet konsulentsparring og udstyr til rådighed for projekterne. Manuskonsulent er Lars Detlefsen, producerkonsulent Ellen Riis og instruktørsparring kommer fra Aage Rais. RedRental og Cinematic Aarhus stiller udstyrspakker til rådighed.

Filmene får premiere i sensommeren 2018.