this.

Danmarks festival for de kreative erhverv er tilbage. Fra den 29. til den 31. oktober 2019 danner Filmby Aarhus ramme for et kreativt mediemekka, når this. er tilbage med et nyt festivalformat, en ny seriefestival og et nyt fokus på gaming. I løbet af tre dage bliver både branche og publikum præsenteret for fremtidens digitale historiefortælling.

Mere: this.nordic.dk

Udvikling og afholdelse af this festival er sket med afsæt i strategien The Big Picture og i den stærke position, som den digitale visuelle industri har i regionen. Målet var at inddrage lokale og regionale aktører inden for den digitale visuelle industri i såvel udviklingen som afviklingen og bidrage positivt til branchens udvikling i form af arbejdspladser og vækst.

MÅL

Målet er at samle 1500+ deltagere til at diskutere fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikations-, samt film- og tv-branchen.

STATUS

this. løber af stablen d. 29.-31. oktober, 2019 i Filmby Aarhus og Øst for Paradis.

this. er arrangeret af Filmby Aarhus og M2

KONTAKT

Felicia Jackson
Head of Festival
Tlf. +45 2830 9091
Mail: felicia@thisnordic.com

Ditte Brunø Søndergaard
Project Coordinator
Tlf. +45 2965 3347
Mail: db@thisnordic.com

this. nyheder

this. er tilbage med ny festivalchef og nyt format

| Arrangement, Den digitale visuelle industri (DVI), Digital visuel storytelling, Gaming, Nyhedsblog, The Big Picture, this festival | No Comments

Danmarks festival for de kreative erhverv er tilbage. Fra den 29. til den 31. oktober 2019 danner Filmby Aarhus ramme for et kreativt mediemekka, når this. er tilbage med et nyt festivalformat, en ny seriefestival og et nyt fokus på gaming.

this. nordic 2018: Samarbejde på tværs kan skabe løsninger på samfundets store udfordringer

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Torsdag 13. og fredag 14. september var Filmby Aarhus scene og vært for et overflødighedshorn af inspiration, viden, møder og workshops i krydsfeltet mellem kunst, kultur, medier og erhverv.

thisnordic - ny markant kreativ konference og festival opstår i Aarhus i sept. 2018. Filmby Aarhus er idemager og partner. Foto: Gorm Branderup

Norden får ny markant kreativ konference og festival i Aarhus

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Fire markante spillere fra den danske kreative scene er, med support fra Fonden Roskilde Festival, gået sammen om at skabe ‘this.’. Visionen er at skabe Nordens mest indflydelsesrige samlingssted for erhvervsliv og den kreative industri samt det kulturelthungrende publikum.

CREATED BY

Logo Filmby Aarhus

SPONSORS & PARTNERS

CO-CREATERS