this.

Danmarks festival for de kreative erhverv er tilbage. Fra den 29. til den 31. oktober 2019 danner Filmby Aarhus ramme for et kreativt mediemekka, når this. er tilbage med et nyt festivalformat, en ny seriefestival og et nyt fokus på gaming. I løbet af tre dage bliver både branche og publikum præsenteret for fremtidens digitale historiefortælling.

Mere: this.nordic.dk

Udvikling og afholdelse af this festival er sket med afsæt i strategien The Big Picture og i den stærke position, som den digitale visuelle industri har i regionen. Målet var at inddrage lokale og regionale aktører inden for den digitale visuelle industri i såvel udviklingen som afviklingen og bidrage positivt til branchens udvikling i form af arbejdspladser og vækst.

MÅL

Målet er at samle 1500+ deltagere til at diskutere fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikations-, samt film- og tv-branchen.

STATUS

this. løber af stablen d. 29.-31. oktober, 2019 i Filmby Aarhus og Øst for Paradis.

this. er arrangeret af Filmby Aarhus og M2

KONTAKT

Felicia Jackson
Head of Festival
Tlf. +45 2830 9091
Mail: felicia@thisnordic.com

Ditte Brunø Søndergaard
Project Coordinator
Tlf. +45 2965 3347
Mail: db@thisnordic.com

this. nyheder

X-Ray Fashion premieres in Aarhus at this.2019

| Create Converge, Den digitale visuelle industri (DVI), Digital visuel storytelling, News in English, this festival, Uncategorized | No Comments

After traveling the world for the past year, the virtual reality installation ‘X-Ray Fashion’ will visit Denmark and be showcased in Filmby Aarhus on October 29th-31st.

MANND gæster TEDxAarhus og this.conference i oktober

| Idea's Lab, Ideas Lab News, Nyhedsblog, this festival | No Comments

VR-installationen ‘X-Ray Fashion’ får Danmarkspremiere til this.conference i slut oktober. Bag den står startupvirksomheden MANND. Allerede den. 5. oktober kan man til TEDxAarhus høre en af skaberne fortælle om deres arbejde inden for VR og storytelling.

this. er tilbage med ny festivalchef og nyt format

| Arrangement, Den digitale visuelle industri (DVI), Digital visuel storytelling, Gaming, Nyhedsblog, The Big Picture, this festival | No Comments

Danmarks festival for de kreative erhverv er tilbage. Fra den 29. til den 31. oktober 2019 danner Filmby Aarhus ramme for et kreativt mediemekka, når this. er tilbage med et nyt festivalformat, en ny seriefestival og et nyt fokus på gaming.

CREATED BY

Logo Filmby Aarhus

SPONSORS & PARTNERS

CO-CREATERS