this.

Filmby Aarhus var 13.-14. september vært for this. nordic sammen med kompetente partnere som M2 Film, Culture Works og Aarson – og med support fra Fonden Roskilde Festival – sat sig for at realisere this. på industrihavnen i Aarhus.

Udvikling og afholdelse af this festival er sket med afsæt i strategien The Big Picture og i den stærke position, som den digitale visuelle industri har i regionen. Målet var at inddrage lokale og regionale aktører inden for den digitale visuelle industri i såvel udviklingen som afviklingen og bidrage positivt til branchens udvikling i form af arbejdspladser og vækst.

this. står for: tech human interactive stories. Det er med afsæt i disse fire tematikker, at Filmbyen som partner i this. iscenesætter den digitale, visuelle industri i tværfaglige samarbejder med andre kulturgenrer, kreative industrier og erhvervsbrancher.

MÅL

Med this. er det ambitionen at skabe Nordeuropas største og mest markante festival inden for den digitale visuelle industri

STATUS

this. løb af stablen den 13. og 14. september 2018 som en sammenhængende konference og festival. Vi er nu ved at afsøge, hvordan this. kan leve videre i fremtiden.

KONTAKT

Felicia Jackson
Projekt Lead
Tlf. +45 2830 90 91
Mail: felicia@thisnordic.com

this. nyheder

this. nordic 2018: Samarbejde på tværs kan skabe løsninger på samfundets store udfordringer

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Torsdag 13. og fredag 14. september var Filmby Aarhus scene og vært for et overflødighedshorn af inspiration, viden, møder og workshops i krydsfeltet mellem kunst, kultur, medier og erhverv.

thisnordic - ny markant kreativ konference og festival opstår i Aarhus i sept. 2018. Filmby Aarhus er idemager og partner. Foto: Gorm Branderup

Norden får ny markant kreativ konference og festival i Aarhus

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Fire markante spillere fra den danske kreative scene er, med support fra Fonden Roskilde Festival, gået sammen om at skabe ‘this.’. Visionen er at skabe Nordens mest indflydelsesrige samlingssted for erhvervsliv og den kreative industri samt det kulturelthungrende publikum.

Konference: DIGI:TAL 2017 - this.festival i Filmby Aarhus DIGI-TAL-2017

Konference: AARHUS DIGI:TAL 2017

| Arrangement, Cross Motion, Nyhedsblog, this festival | No Comments

AARHUS DIGI:TAL 2017 er en en særlig mulighed for at blive opdateret på de nyeste trends og værktøjer i den digitale transformation. Vi udfordrer din måde at tænke kommunikation og interaktion på, og vi showcaser de værktøjer, som du skal bruge for at nå dit mål.

SPONSORS & PARTNERS

Logo Filmby Aarhus
OdL_logo_farve-2
Region Midjylland - logo
Aarhus Kommune er samarbejdspartner i en række projekter i Filmby Aarhus