STUDIER

Vi råder over to professionelle studier og faciliteter til store og små medieproduktioner.

Se priser for leje af studierne: Prisliste 2021

Møde/produktionslokaler og sminkerum kan lejes sammen med studierne.

Læs mere om studierne herunder.

KONTAKT

Kontakt os og hør mere om booking af vores studier.

Administration og booking
Lene Berstrand
lbe@aarhus.dk
Tlf.+45 8940 4873

Parkering

Studie_1_a FILMBY AARHUS

Studie 1

Studie 2

Studierne i Filmby Aarhus kan benyttes i flere forskellige sammenhænge

Læs herunder hvordan studierne er blevet brugt til forskellige optagelser, events m.m.

Dicte – sæson 1-3

Alle afsnit af serien er produceret og optaget i Aarhus by og omegn. Her er benyttet lokale statister, og lokale håndværkere har i stort omfang bidraget til at skabe de rette locations. Dicte serien er foruden Aarhus by og omegn, optaget i studierne ved Filmbyen. Dictes hjem samt arbejdsplads har således været bygget op over flere omgange, i de store studier ved havnen.

Brancheball

Brancheball blev arrangeret af M2Film i samarbejde med Filmbyen og flere andre virksomheder. Filmbyen lagde studier til eventet, og på få timer blev det store studie 1 forvandlet fra et tomt film studie til en energisk sports arena. Studiet var pakket ind i tribuner, storskærme og bannere. Det dannede på den måde perfekte rammer om et super event.

Kærestesorger

Det var en af de største og mest ambitiøse filmprojekter i Danmarks historie der blev sat i værk, da den aarhusianske instruktør Niels Mamlros startede optagelserne til filmen »Kærestesorger« i 2005. Filmen blev indspillet i Viborg samt i studierne i Filmby Aarhus over tre år, da den fulgte en håndfuld unge mennesker gennem deres tid i gymnasiet.