STUDIER

Vi råder over to studier og et sminkerum, som kan lejes hver for sig eller samlet.

Kontakt os for yderligere oplysninger, priser mv. på tlf. 8940 4873 eller send mail til: filmby@aarhus.dk

 
 

Parkering

Studie_1_a FILMBY AARHUS

Studie 1

Studie 2

Studierne i Filmby Aarhus kan benyttes i flere forskellige sammenhænge

Læs herunder hvordan studierne er blevet brugt til forskellige optagelser, events m.m.

Dicte – sæson 1-3

Alle afsnit af serien er produceret og optaget i Aarhus by og omegn. Her er benyttet lokale statister, og lokale håndværkere har i stort omfang bidraget til at skabe de rette locations. Dicte serien er foruden aarhus by og omegn, optaget i studierne ved Filmbyen. Dictes hjem samt arbejdsplads har således været bygget op over flere omgange, i de store studier ved havnen.

Brancheball

Brancheball blev arrangeret af M2Film i samarbejde med Filmbyen og flere andre virksomheder. Filmbyen lagde studier til eventet, og på få timer blev det store studie 1 forvandlet fra et tomt film studie til en energisk sports arena. Studiet var pakket ind i tribuner, storskærme og bannere. Det dannede på den måde perfekte rammer om et super event.

Kærestesorger

Det var en af de største og mest ambitiøse filmprojekter i Danmarks historie der blev sat i værk, da den aarhusianske instruktør Niels Mamlros startede optagelserne til filmen »Kærestesorger« i 2005. Filmen blev indspillet i Viborg samt i studierne i Filmby Århus over hele tre år, da den fulgte en håndfuld unge mennesker gennem deres tid i gymnasiet.