Praktikant til Filmby Aarhus' sekretariat

Filmby Aarhus søger en praktikant, som kan hjælpe med at facilitere og kommunikere de mange initiativer og succeser, som dagligt finder sted på tværs af Filmby Aarhus' aktiviteter og udviklingsprojekter. Du kommer f.eks. til at hjælpe med at skrive nyheder og historier til vores platforme, lave markedsføring og du bliver inddraget i koordinering og afvikling af forskellige events og initiativer afholdt af Filmby Aarhus.

Vi arbejder tæt sammen på kontoret, så du vil af og til skulle supportere kollegaer på andre områder med konkrete eller selvstændige arbejdsopgaver. Det kan inkludere koordinering, intern kommunikation, være tovholder på opgaver igangsat af ledelsen eller ansatte på vores udviklingsprojekter og andre ad hoc-opgaver.

I Filmby Aarhus får du adgang til et stort netværk inden for den digitale visuelle industri og vil være en central ressource i arbejdet med at kommunikere Filmby Aarhus' strategi og virke. Rammerne er frie, og vi ønsker at skræddersy det mest lærerige praktikforløb for dig, hvor din profil og dine interesser kommer i spil.

Startdato og længde for praktikforløbet aftales ud fra, hvad der passer med dit semester. Optimalt kan du være i praktik hos os fra midt januar 2022 og 5-6 måneder frem.

Praktikforløbet er ulønnet.

Ansøgningsfristen er den 12. november 2021.

 Læs mere og ansøg via linket her.

Praktikant til Ideas Lab

Filmby Aarhus søger en praktikant til facilitering og koordinering af events og daglig drift af Filmby Aarhus' inkubationsmiljø for spil- og XR-virksomheder, samt deltage i kommunikation af de mange initiativer og succeser, som dagligt finder sted blandt kreative start-ups i Filmby Aarhus. 

Du får adgang til et stort netværk inden for den digitale visuelle industri og vil være en central del af det team, der løfter vores ambitioner om at skabe nordens bedste iværksætter-hub for ambitiøse, kreative iværksættere inden for spil og XR.

Vi tilbyder desuden at skræddersy et praktikforløb, som passer til din profil og interesser.

Startdato og længde for praktikforløbet aftales ud fra, hvad der passer med dit semester. Optimalt kan du være i praktik hos os fra start/midt januar 2022 og 5-6 måneder frem.

Praktikforløbet er ulønnet.

Ansøgningsfristen er den 12. november 2021.

Læs mere og ansøg via linket her.