Praktikant forår 2023

Interesserer du dig for film, serier, spil og nye teknologier? Er du en haj til kommunikation og koordinering? Og mangler du praktikplads til foråret? Så har vi plads til dig!

Vi søger en praktikant til Filmby Aarhus' sekretariat, som kan være med til at facilitere og kommunikere de mange arrangementer, historier og initiativer, der finder sted hos os i Filmby Aarhus. Dine opgaver bliver primært koordinering i forbindelse med events og kommunikationsopgaver af forskellig art, som f.eks. at skrive og skabe indhold til vores website, sociale medier og nyhedsbreve. Har du et særligt design-gen, eller synes du, det er sjovere at optage og redigere små kommunikationsfilm end at skrive, er du også meget velkommen til at række ud.

Hos Filmby Aarhus får du indblik i det danske kulturliv og film-, spil- og mediebranchen med alle dens nye teknologier, og så giver Filmbyen adgang til et stort netværk inden for film- og spilbranchen. Du får erfaring med, hvordan man planlægger og afholder events af forskellig størrelse, og hvordan man kommunikerer til forskellige målgrupper lige fra spiludviklere til filmpublikum. Du får styrket din faglige selvtillid og får afprøvet din viden på konkrete projekter og opgaver.

Vi ser meget gerne, at

  • Du er i gang med en videregående uddannelse, der har fokus på medier, kommunikation, journalistik, eventkoordinering eller lignende
  • Du er en skarp og kreativ formidler
  • Du er klar på at arbejde med online kommunikation på diverse kanaler
  • Du er godt orienteret om, hvad der rører sig inden for film, tv, spil, serier og medier
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt, og du er nysgerrig og klar på en udfordring

Det er vigtigt for os, at forløbet udfordrer og udvikler dig og ruster dig til din videre karriere, derfor kan du selv være med til at skræddersy praktikken efter dine interesser og kompetencer.

Du bliver en del af en social arbejdsplads, hvor der altid er en god og humørfyldt tone. Vi betragter dig som en ligeværdig del af vores team (find os her), og vi arbejder tæt sammen på kontoret, så du vil af og til skulle hjælpe kolleger med mindre drifts- og administrative opgaver eller lignende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 24. oktober 2022.

Søg praktikstillingen via linket her:

Det med småt:

  • Ansøg via ansøgningsportalen ved Aarhus Kommune (link ovenfor).
  • Startdato og længde på praktikforløbet aftales ud fra, hvad der passer med dit semester. Optimalt kan du være med ombord fra januar til juni på fuld tid.
  • Vi tager naturligvis højde for, at du kan have undervisning og opgaver, da dit praktikforløb skal indgå som en del af dit studieforløb.
  • Praktikperioden er ulønnet.

Har du spørgsmål, så kan du bare hive fat i vores projektleder Kirsten Langgaard på kirlal@aarhus.dk eller på telefon 2834 7407.