Den Vestdanske FilmpuljeInteractive Denmark

Mød Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje på Viborg Animationsfestival

By 20/09/2018 No Comments

20/9 2018

Mød Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje på Viborg Animationsfestival

Viborg Animationsfestival 2018 finder nu sted for sjette gang og fylder fra den 24. til den 30. september Viborg med animationsaktiviteter for både publikum og branchefolk. I år sætter festivalen særligt fokus på Frankrig.
Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje er selvfølgelig med. Læs mere herunder om, hvordan du kan møde os på VAF 2018.
Konference: Amazing Artwork for Small Screens

Mød nogle af branchens dygtigste inden for animation og stærkt indhold til low-end devices, når Interactive Denmark Vest og Funday Factory inviterer til konferencen Amazing Artwork for Small Screens den 27. september. Læs mere

Film med DVF-støtte i ryggen

På festivalens imponerende filmprogram er det muligt at opleve en række af de film, som har fået støtte fra Den Vestdanske Filmpulje i de senere år: Egg, Vitello, Long Way North og Solar Walk.

Den Vestdanske Filmpulje besøger Creative Media Industry Forum

Chef for Filmby Aarhus, Steen Risom, deltager på French and Danish Animation Producers Network Day under Creative Media Industry Forum, som er en mødeplatform og seminar for 40-50 animationsproducere fra Frankring og Danmark. Med seminaret ønsker VAF at markere det stærke broderskab mellem dansk og fransk animation ved at skabe samarbejde mellem producenter fra begge lande og give et bedre overblik over de forskellige støttemuligheder, der er til rådighed. Det finder sted 28. september, og Steen Risom fortæller om Den Vestdanske Filmpulje kl. 13.15.