ArrangementIdea's Lab

Meet the Incubators i den digitale, visuelle branche

By 04/04/2017 No Comments

04/04 2017

Meet the Incubators i den digitale, visuelle branche

Find den helt rette samarbejdspartner om et projekt, eller få løst en konkret udfordring. Det sker i ’Ideas Lab’ 18. april i Aarhus.
Freelancere, virksomheder, vækstmiljøer og uddannelser inden for branchen har nu mulighed for at mødes med tre incubation-miljøer i de midt og nordjyske regioner, hvis primære fokus er markedet for digitale oplevelser som spil, VR, fim, animation etc.

Arrangementet ’Meet the Incobators’ foregår tirsdag den 18. april, og er en del af Internet week Denmark.

Til arrangementet vil Incubation-miljøerne præsentere sig selv på skift, og efterfølgende vil der være god tid til dialog på tomandshånd.  Så uanset om du går med tanker om at indlede et samarbejde, eller blot har brug for et godt råd til at komme videre med en konkret digital udfordring, vil det være en god ide at komme forbi til ’Meet the Incubators’.

Det er gratis, uforpligtende, og kun med fare for at komme videre. Og så bydes der på øl.

Det tre ’Incubators’ man kan høre mere om og mødes med er:

  • ’Filmby Aarhus: Ideas Lab’, som har fokus på digitale oplevelser som spil, VR, film, animation og robotter.
  • ’Interactive Denmark Vest’, som støtter danske virksomheder i den digitale industri ved at identificere og booste forretningspotentialer.
  • ’The Animation Workshop’, som er en del af VIA University College og Danmarks førende institution for uddannelse, kultur og forretningsudvikling af animation.

’Meet the Incubators’ er arrangeret af Arsenalet Game Incubation, Game Hub Denmark Incubator, Business Aalborg, Filmby Aarhus’ Ideas Lab & Interactive Denmark

Tid: Tirsdag den 18 april, kl. 17.00 – 18.00

Sted: Idea’s Lab, Filmbyen 19, 2. sal 8000 Aarhus C

Tilmelding: Er gratis og foregår på FB: HER

Se også omtale HER

Om Indeas Lab i Aarhus