Erhvervslejemål

M2Film

By 10/02/2015 No Comments
M2Film har haft fart på, siden de i 2005 flyttede ind i Filmbyens lokaler ved havnen
M2Film

M2Film startede som en enkelt mands virksomhed i stifteren Mads Munk’s hjem – til i dag at være 233 ansatte i flere afdelinger rundt om i verden, henholdsvis Aarhus, København, London og Bangkok. ”Det er kanon for os at være i Filmbyen. Ingen tvivl om det,” siger Mads Munk og lægger ikke skjul på, at en stor del af succesen skal tilskrives beliggenheden.

“Det har været en stor løftestang for os, at kommunen har satset på at bygge det her sted. Vi har jo næsten været med fra begyndelsen. Og vi mærkede, at erhvervslivet i Aarhus i højere grad tænkte, at opgaverne da måtte kunne klares i Filmby Aarhus – i stedet for at bruge tid og kræfter på at finde samarbejdspartnere i København. Så det har bestemt betydet rigtig meget for vores succes,” siger aarhusianske Mads Munk

Adressen har haft betydning

Virksomheden har det meste af sit liv, haft sin daglige gang i Filmby Aarhus bygninger ved havnen. Her har de været med stort set fra starten, da kommunen satte gang i erhvervsprojektet, der skulle øge væksten i den digitale visuelle branche, og sætte Aarhus på landkortet, hvad angår film produktion.

“Man kan mærke entusiasmen for at samle folk og skabe et reelt filmbymiljø. Vi blander blod på alle niveauer. Og det er lækkert med Carsten (Holst Gulstad, red.) som chef, der har sat gang i rigtig mange nye projekter. Hele verden er jo efterhånden blevet vores arbejdsplads, og jeg synes da, det er fedt at komme til New York ind imellem. Men jeg vil helst tilbringe de fleste af mine arbejdsdage i Aarhus.”

Filmbyens bygninger hvor M2Film holder til på øverste sal