LEDIGE KONTORPLADSER

Filmby Aarhus råder over en række flotte og velindrettede kontorlokaler, som udlejes til virksomheder med tilknytning til film-, tv-, av- og multimediebranchen.

Den store mangfoldighed af firmaer bidrager til at skabe et kreativt miljø, hvor idéer opstår. Der bliver skabt spændende og konstruktive samarbejder på tværs af firmaer, og mulighederne for at benytte sig af hinandens ressourcer er mange.

Vi har kontorlejemål på alt mellem 80 og 400 m2. De fleste ligger dog i størrelsesordenen 120 – 220 m2.

 
 
Står du og mangler kontorplads i Aarhus?
Hos Retrospect Film har vi netop fået ledige kontorpladser, i vores lokale i Filmby Aarhus. Lejemålet er i stueetagen, med direkte udgang til udendørsarealer. Filmbyens bedste beliggenhed på de varme sommerdage!

Kontoret har sit eget lille te køkken, hvor det er muligt at lave lækker frisk kaffe, hvilket jo er et must. Frokost er der også plads til at lave, samt vi har egne toiletter.  

Kontorrummet med to pladser ca. 20 kvm. kr.  5.500 + moms. Og hvis du er interesseret i en enkelt plads vil den månedlige leje ligge på 2700 + moms.

Kontakt:
Mail: Jasmin@retrospectfilm.dk
Adresse: Filmbyen 23, st. th. 8000 Aarhus C
.

Ledige pladser i kontorfællesskabet Mediedokken i Filmbyen
Mediedokken er et kreativt netværk af 16-18 fagfolk, der på forskellig vis arbejder med formidling – en ret skøn blanding af filmfolk, journalister, fotografer, grafikere, undervisere, arkitekter og byggerådgivere – og vi har nu ledige pladser.
  • Vi arbejder sammen, vi arbejder hver for sig, og først og fremmest er vi kollegaer, der siger godmorgen til hinanden, sparrer med hinanden og får nye ideer og indfald bare ved at være sammen. Vi har det rart i hinandens selskab.
  • Vi bor på havnen, på 4. sal i byens gamle elværk, der er ombygget til en kreativ arbejdsplads med filmstudier, virksomheder og kontorfællesskaber, der samarbejder på kryds og tværs. Vi tager også på en årlig udflugt sammen og holder julefrokost.
  • Fra de nordvendte vinduer har vi udkik til Dokk1, til industrihavnen med korn og foderstoffer og den gamle flydedok  deraf navnet Mediedokken.

Huslejen ligger på kr. 1.100, fællesudgifter kr. 760, og kaffe, frugt samt fredagsfrokost på kr. 260. I alt kr. 2.120 plus moms. Indskuddet er på kr. 15.000. For det får du:

  • Dit eget hjørne med udsigt til hele lokalet.
  • Adgang til mødelokale, net, printer, scanner, frugt, kaffe og te.
  • En fælles fredagsfrokost på kontoret
  • Daglig adgang til gourmet-kantiner hos naboer
  • Adgang til vores 4 p-pladser
  • Med Filmbyen som adresse får du et langt større netværk og adgang til Filmbyens faciliteter
  • Endelig er der to årlige fester inkluderet i husleje

Evt. kan du med en kollega indrette jer to på en kontorplads – så bliver huslejen lidt mindre. Har du lyst til at høre mere, så ring eller send en mail vores formand: Marie-Louise Arnfast, tlf. 4056 3436, mail: mla@kontekstkommunikation.dk. Alternativt kontakt næstformand Søren Ginnerup, tlf. 5122 8351, mail: soren.gin@gmail.com. Mediedokken bor Filmbyen 21, 4. tv., 8000 Aarhus C.

Eller tag os på sengen og kik bare ind, f. eks. til vores fælles fredagsfrokost.

Ledige pladser i kontorfællesskabet DOKK21 i Filmbyen
Vores lokale og fællesskab er fantastisk 😉 Pt. har vi åben for nye i vores kontorfællesskab 1-3 pladser.

Kontoret har fungeret siden Filmbyens start og er velorganiseret med løbende fornyelser. Vi er mindre virksomheder, der dækker forskellige kompetencer ex. journalister, filmfolk, fotografer, designer, sociale medier eksperter, arkitekt etc.

Vi har: Aircondition, fibernet, adgang til fornuftig kantine, eget firmaskilt ved hoveddør, lukket kontor til møder, konferencefaciliteter, køkken, parkeringspladser, printer, rengøring, alarmer, pedelfunktion, frugtordning etc.

Ring / skriv / kig forbi
Kontakt: Lone Halkjær, tlf. 6060  7011, lone@purelines.dk

Filmbyen tilbyder gode rammer for virksomheder, store som små.

Læs indlæg om miljøet og mulighederne i filmbyen herunder

M2 Film

M2 Film startede som en enkelt mands virksomhed i stifteren Mads Munks hjem – i dag er der 233 ansatte i flere afdelinger rundt om i verden, henholdsvis Aarhus, København, Beverly Hills og Bangkok. ”Det er kanon for os at være i Filmbyen. Ingen tvivl om det,” siger Mads Munk og lægger ikke skjul på, at en stor del af succesen skal tilskrives beliggenheden.