POV

Lærere underviser lærere i filmproduktion

By 29/08/2017 No Comments

29/08 2017

POV workshop for lærere. Her er det Charlotte Bruun Aagaard, Lystrup Skole der var med til at introducerer POV for lærere fra Ringkøbing-Skjen Kommune

Lærere underviser lærere i filmproduktion

POV har i 2017 givet en gruppe lærere en grundlæggende uddannelse i POV metoden.

D. 28 august underviste tre POV-lærere en gruppe lærere fra fire skoler i Ringkøbing-Skjern Kommune. De tre undervisere har selv gennemgået et POV-forløb og deres opgave var at vise kolleger fra Ringkøbing-Skjern Kommune, hvordan de arbejder med filmproduktion efter POV-metoden.

Projektleder Erik Bjerre deltog selv hele dagen.

Adrian Lund (th), Lystrup Skole samarbejder med kollegerne om en filmproduktion efter POV metoderne

Adrian Lund (th), Lystrup Skole samarbejder med kollegerne om en filmproduktion efter POV metoderne

“Det var en meget vellykket workshop og deltagene var begejstrede for at blive undervist af skolelærere, der både har filmfaglig kunnen og samtidig har en stor forståelse for deres hverdag og daglige arbejde,” siger Erik Bjerre.

POV-lærerne fortsætter arbejdet med at klæde lærerne fra Ringkøbing-Skjern Kommune på til at arbejde med filmproduktion på to workshops, der bliver afholdt den 21. og 22. september i Ringkøbing.

Ialt ca. 14 lærere fra skolerne i Ringkøbing-Skjern Kommune kommer på et forløb, der består af tre POV lærerworkshops, hvor lærerne trænes i at lave film efter POV metoden. Lærerne kommer til at udgøre “stammen” af POV-lærere i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

I løbet af 2017 og 2018 etableres fem regionale POV ressourcecentre i Region Midtjylland, der er skoler, hvor en gruppe lærere er uddannet i POV metoden. POV lærerne på ressourcecentrene skal uddanne andre lærere i POV metoden og være med til at højne kvaliteten af medieundervisningen i deres område.

POV workshop for lærere. Her er det Charlotte Bruun Aagaard (tv), Lystrup Skole der var med til at introducerer POV for lærere fra Ringkøbing-Skjen Kommune

POV workshop for lærere. Her er det Charlotte Bruun Aagaard (tv), Lystrup Skole der var med til at introducere POV for lærere fra Ringkøbing-Skjen Kommune