POV

Invitation: Lærere skal på skolebænken i filmproduktion

By 05/12/2016 No Comments

27/10 2016

Invitation: Lærere skal på skolebænken i filmproduktion  

Alle lærere der har deltaget i projektet Point of View (POV) er inviteret til workshop om filmsprog og -produktion i folkeskolen 

De skal prøve på egen krop, hvordan det føles at blive undervist på den her måde. Det siger Rune Lünell, der er med-udvikler af projektet POV. Han har i tæt samarbejde med projektleder Erik Bjerre besøgt folkeskoler og friskoler i hele Midt- og Østjylland.

Deres tese var, at lærerne ved meget mere om filmproduktion end de selv ved.

“Vi tager afsæt i lærernes faglighed og tror på, at lærerne godt kan det meste i forvejen. Det, vi lærer dem, er kun det, der konkret knytter sig til de levende billedsprog anno 2016,” siger Rune Lünell.

Fokus er lærernes daglige undervisning og de fleste fagudtryk, der stammer fra filmindustrien, er pillet ud. Både Rune Lünell og Erik Bjerre er erfarne filmfolk, og begge har samtidig også stor erfaring med undervisning og formidling.

“For os handler det om, at gøre lærerne klar til selv at undervise, og når de selv prøver at være elever samtidig med at de lærer en masse, ser vi, at det virkelig giver effekt for dem,” siger Erik Bjerre.

(link)    Invitation – deltag i workshop