Create ConvergeInteractive DenmarkNyhedsblog

Konference: Amazing Artwork for Small Screens

By 29/08/2018 No Comments

29/08 2018

Konference: Amazing Artwork for Small Screens

Kom med og lyt til nogle af branchens dygtigste inden for animation og stærkt indhold til low-end devices, når Interactive Denmark og Funday Factory inviterer til konferencen Amazing Artwork for Small Screens den 27. september.

Konferencen er gratis: Klik her for tilmelding.

Se det fulde program her.

Er du spildesigner, eller drømmer du om at blive det? Så er Amazing Artwork for Small Screens konferencen netop henvendt til dig!

Konferencen har til formål at inspirere og dele tips og tricks til, hvordan man udvikler animation og stærkt indhold til low-end devices. I løbet af dagen bliver der rig mulighed for at netværke, diskutere og dele viden i forhold til animation og low-end devices.

Blandt speakerne vil være producenter, designere og administrerende direktører, der alle repræsenterer et bredt spektrum inden for digitale oplevelser. Læs mere om speakerne i det fulde program.

Afholdes: 27. september 2018 fra 12.30 – 17.00
Sted: Parolesalen, Arsenalet, Kasernevej 8-10, 8800 Viborg.

Det er gratis at deltage i konferencen. Alt du skal gøre er at tilmelde dig for at sikre dig en plads. Bemærk venligst at der er et gebyr på 500 DKK, hvis du ikke møder op.

Konferencen afholdes af Interactive Denmark, Funday Factory, Interreg North Sea Region projektet Create Converge og Viborg Animation Festival.