Jobopslag: Head of Incubator “Ideas Lab” ved Filmby Aarhus

Om Ideas Lab

Ideas Lab er Filmby Aarhus inkubationsmiljø for startups, der arbejder med digitale oplevelser.

Vi startede i 2017 og har på 1,5 år skabt et miljø for spilskabere, filmfolk, lyddesignere, animatorer, programmører og andet godtfolk, som arbejder med fortællinger på nye platforme.

Vi arbejder på at skabe et miljø, som tiltrækker gode og dygtige mennesker. Vi tror ikke på strømlinede iværksætterforløb, men på, at et stærkt community tiltrækker de rette mennesker, erhverv og midler.

Læs mere om Ideas Lab her.

Om jobbet

Vi søger en ressourcestærk projektleder, som selv har erfaring med digitale produktioner, og som kan være med til at drive Ideas Labs kommende generation frem.

Vi søger en leder, som er vant til at køre teknologibaserede (og kreative) projekter, og som har så stor en indsigt i branchen, at vedkommende er i stand til at rådgive både programmører såvel som designere. Du skal vejlede vores startups i produktet og ved jævne statusmøder, som du sætter i kalenderen, indgår I mål og aftaler for at sikre fremdrift.

Rollen som leder er præget af stor selvstændighed og frihed. Du styrer hverdagen og initiativerne, og mulighederne er næsten uendelige.

Fokus er at drive et sundt miljø, hvor der er god sparring og fuld knald på produktioner!

Du skal i høj grad se dig selv som vedkommende, der sætter de rigtige folk sammen: Startup til startup, startup til mentor, startup til investor, osv.

Profil: Handlekraftig og med lang erhvervserfaring i den digitale visuelle industri

Ideas Lab er et internationalt miljø, og al kommunikation i det daglige foregår på engelsk.

For at have erfaringer og referencer at basere den daglige vejledning og nye initiativer på, er det en nødvendighed, at du har stor erfaring inden for teknologi, spiludvikling, softwareudvikling, 3D og animation eller lign.

Vi ønsker en kandidat, der:

  • er selvkørende, god til at sætte i gang, ser muligheder og reagerer hurtigt på dem.
  • ikke har langt fra tanke til handling i sin måde at gå til opgaverne på.
  • ikke kun har fokus på produktudvikling, men som også fokuserer på at udvikle menneskerne bag Ideas Labs’ teams.
  • forstår basal forretningsudvikling og er villig til at sætte sig ind i resten. Det vil sige, at du har indsigt i investeringslandskabet i Danmark, programmer og forløb for startups og lignende støttemuligheder for at hjælpe vores talenter godt på vej.
  • har et stærkt netværk og er god til at benytte sig af det.

Derfor skal du vælge os

Der er tale om en fast stilling, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle som bindeled mellem Ideas Lab og Filmby Aarhus-organisationen. Du er en fast del af Filmby Aarhus og forventes at sparre med ledelsen samt holde dig orienteret i Filmby Aarhus’ aktiviteter og projekter. Du refererer til chefen for Filmby Aarhus.

Filmby Aarhus har som hovedopgave at udvikle den digitale visuelle industri i Aarhus og Jylland.

Vores vision

  • Vi bidrager til fremragende digitale visuelle fortællinger.
  • Vi samler og styrker værdikæden i den digitale visuelle industri.
  • Vi skaber vækst og værdi i samfundet ved at koble digitale visuelle kompetencer med det øvrige erhvervsliv.

Vores strategi kalder vi The Big Picture, som kort sagt handler om erhvervsudvikling i Danmark med afsæt i de regionale kompetencer og ressourcer inden for den digitale visuelle industri.

Se www.filmbyaarhus.dk/thebigpicture.

Filmby Aarhus er ejet af Aarhus Kommune og er indtægtsfinansieret. Vi har aktiviteter på tværs af områder som erhverv og kultur. Organisatorisk er Filmby Aarhus en institution under Kulturforvaltningen i Kultur og Borgerservice.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte Steen Risom, chef i Filmby Aarhus, på telefon 51 57 50 11.

Ansøgning

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk.

Klik HER og følg derefter instruktionerne: Klik på ”Fortsæt” nederst på siden for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist er fredag d. 16. november.

Vi afholder samtaler tirsdag d. 27. november.

Om Kultur og Borgerservice

I Kultur og Borgerservice tror vi på, at mangfoldighed blandt medarbejderne er en kæmpe ressource. Når medarbejderne er forskellige, er det med til at skabe en åben arbejdspladskultur, hvor vi udfordrer hinanden og prøver nye ideer af. Samtidig betyder mangfoldighed blandt medarbejderne, at vi bliver endnu bedre til at møde alle byens borgere.

Vi gør Aarhus kendt som en global videns- og oplevelsesby | Vi overrasker og udfordrer bor-gerne med unikke oplevelser | Vi er nyskabende og tør gå i front

Vi giver Aarhus Puls gennem: Fremtidens mødesteder på tværs af kultur, globalt udsyn og lokal indsigt, levende brug af ny viden og teknologi, vækstlag og talentudvikling.

Se vores personalepolitik her:
http://www.bevæg.nu

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune.
De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/