Den Vestdanske FilmpuljeNyhedsblog

Filmby Aarhus søger ny chef

By 13/11/2019 No Comments

7/11 2019

Filmby Aarhus søger ny chef

Filmby Aarhus søger ny chef, der kan stå i spidsen for Filmby Aarhus såvel som Den Vestdanske Filmpulje og udviklingen af den vestdanske film- og mediebranche i de kommende år. Ansøgningsfristen er den 24. november 2019.

Vil du stå i spidsen for at udvikle Filmby Aarhus og den vestdanske film- og mediebranche i de kommende år?

Filmby Aarhus er i en rivende udvikling i disse år – særligt er der fokus på dels ibrugtagningen af Filmby3 (hvorved den samlede film-/medieklynge kommer op på i alt ca. 16.000 kvm), og dels implementering af den nye aftale mellem staten og de regionale filmfonde (herunder budgetaftalen i Aarhus Kommune).

Vi tilbyder et særdeles spændende og udfordrende job hos Filmby Aarhus. Vi ser meget frem til modtagelsen af din ansøgning!

Læs mere om jobbet i job- og personprofilen, som du finder her:
http://reader.livedition.dk/aarhuskommune/959/

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kulturchef, Lars Davidsen, på tlf. 4185 6640 eller fungerende leder af Filmbyen, Steen Risom, på tlf. 5157 5011. Du kan også kontakte vores eksterne rådgiver, Nils Munck, på 5357 3274.

Ansøgning
Klik på ”Send ansøgning” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen for stillingen udløber den 24. november 2019.