ERHVERVSUDLEJNING

Filmby Aarhus råder over en række flotte og velindrettede kontorlokaler, som udlejes til virksomheder med tilknytning til film-, tv-, av- og multimediebranchen.

Den store mangfoldighed af firmaer bidrager til at skabe et kreativt miljø, hvor idéer opstår. Der bliver skabt spændende og konstruktive samarbejder på tværs af firmaer, og mulighederne for at benytte sig af hinandens ressourcer er mange.

Vi har kontorlejemål på alt mellem 80 og 400 m2. De fleste ligger dog i størrelsesordenen 120 – 220 m2.

 
 
2 ledige kontorpladser i Filmbyen – med flot udsigt over havnen fra 5 sal.
Vi har pt. 2 ledige kontorpladser til en virksomhed som har lyst til at bosætte sig i et kreativt og uformelt kontormiljø, hvor der er mulighed for at samarbejde og sparre med hinanden.

Vores kontorfællesskab består af 7 virksomheder, der arbejder indenfor medieproduktion og kommunikation.

Vi tilbyder:
Lukket glas-kontor med 2 kontorpladser, månedlig husleje på
6.300,- + moms

Inkluderet i lejen er: • Skrivebord + stol • Fælles køkken med te og kaffe • Internet • Printer • Adskillige fantastiske kontorfæller.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte :
Steen Linde på telefonnummer 21632265 eller Henrik Laier på 40192211.

Kig forbi til en snak og en kop kaffe.

Kontorfællesskabet Mediedokken i Filmbyen
Mediedokken er et kreativt netværk af 16-18 fagfolk, der på forskellig vis arbejder med formidling – en ret skøn blanding af filmfolk, journalister, fotografer, grafikere, undervisere, arkitekter og byggerådgivere. Vi har med mellemrum ledige pladser.

Vi arbejder sammen, vi arbejder hver for sig, og først og fremmest er vi kollegaer, der siger godmorgen til hinanden, sparrer med hinanden og får nye ideer og indfald bare ved at være sammen. Vi har det rart i hinandens selskab.

Vi bor på havnen, på 4. sal i byens gamle elværk, der er ombygget til en kreativ arbejdsplads med filmstudier, virksomheder og kontorfællesskaber, der samarbejder på kryds og tværs. Vi tager også på en årlig udflugt sammen og holder julefrokost. Fra de store nordvendte vinduer har vi udkik til Dokk1 og byens tage.

Har du lyst til at høre mere, så ring eller send en mail til vores formand, Marie-Louise Arnfast, tlf.: +45 4056 3436, e-mail: ml@arnfastkirkeby.com

Eller tag os på sengen og kik bare ind, f. eks. til vores fælles fredagsfrokost.

Filmbyen tilbyder gode rammer for virksomheder, store som små.

Læs indlæg om miljøet og mulighederne i filmbyen herunder

M2 Film

M2 Film startede som en enkelt mands virksomhed i stifteren Mads Munks hjem – i dag er der 233 ansatte i flere afdelinger rundt om i verden, henholdsvis Aarhus, København, Beverly Hills og Bangkok. ”Det er kanon for os at være i Filmbyen. Ingen tvivl om det,” siger Mads Munk og lægger ikke skjul på, at en stor del af succesen skal tilskrives beliggenheden.