ERHVERVSUDLEJNING

Filmby Aarhus råder over en række flotte og velindrettede kontorlokaler, som udlejes til virksomheder med tilknytning til film-, tv-, av- og multimediebranchen.

Den store mangfoldighed af firmaer bidrager til at skabe et kreativt miljø, hvor idéer opstår. Der bliver skabt spændende og konstruktive samarbejder på tværs af firmaer, og mulighederne for at benytte sig af hinandens ressourcer er mange.

Vi har kontorlejemål på alt mellem 80 og 400 m2. De fleste ligger dog i størrelsesordenen 120 – 220 m2.

 
 
Kontorfællesskabet Mediedokken i Filmbyen
Mediedokken er et kreativt netværk af 16-18 fagfolk, der på forskellig vis arbejder med formidling – en ret skøn blanding af filmfolk, journalister, fotografer, grafikere, undervisere, arkitekter og byggerådgivere. Vi har med mellemrum ledige pladser.

Vi arbejder sammen, vi arbejder hver for sig, og først og fremmest er vi kollegaer, der siger godmorgen til hinanden, sparrer med hinanden og får nye ideer og indfald bare ved at være sammen. Vi har det rart i hinandens selskab.

Vi bor på havnen, på 4. sal i byens gamle elværk, der er ombygget til en kreativ arbejdsplads med filmstudier, virksomheder og kontorfællesskaber, der samarbejder på kryds og tværs. Vi tager også på en årlig udflugt sammen og holder julefrokost. Fra de store nordvendte vinduer har vi udkik til Dokk1 og byens tage.

Har du lyst til at høre mere, så ring eller send en mail til vores formand, Marie-Louise Arnfast, tlf.: +45 4056 3436, e-mail: ml@arnfastkirkeby.com

Eller tag os på sengen og kik bare ind, f. eks. til vores fælles fredagsfrokost.

Kontorfællesskabet DOKK21 tilbyder arbejdspladser
Der er ledige pladser i vores dejlige kontorfællesskab i Filmbyen i Aarhus.

Vi er 16 kreative mennesker; arkitekter, journalister, fotograf, forlagsfolk, fremtidsforsker, underviser, oversætter og konsulenter. Vi arbejder selvstændigt, men sparrer med hinanden efter behov, udvikler nye projekter på tværs af fag og kompetencer og indgår i samarbejder om konkrete projekter, når det er naturligt.

Kontoret søger personer og virksomheder, der har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor det er rart at arbejde og hyggeligt at sludre sammen over frokosten.

Sammen med os bliver du en del af Filmbyen på havnen i Aarhus og får udsigt til skov, hav og havn fra 4. sal.

Den månedlige husleje er på 2.200 kr. plus moms. For den får du adgang til mødelokale, lounge, internet, udprintning i s/h, kaffe/te, rengøring og adgang til billig, kommunal kantine. Indskud er seks måneders husleje

Ring eller skriv, hvis du er interesseret i at høre mere eller kig forbi.

Marianne Ibler
T. 6017 9484
ibler@archipress.dk

Filmbyen tilbyder gode rammer for virksomheder, store som små.

Læs forskellige indlæg om miljøet og mulighederne i filmbyen herunder

Hele Vejen

En ting Michael Schlippé nævner som et vigtig element i den succes Hele Vejen oplever, er tilflytningen til lokalerne i Filmby Aarhus. »Der er en helt vild synergieffekt i at være så mange virksomheder indenfor samme branche oplever« Michael Schlippé. Andre firmaer i filmbyen henviser kunder videre, der skal have lavet logoer eller design.

M2Film

M2Film startede som en enkelt mands virksomhed i stifteren Mads Munk’s hjem – i dag er der 233 ansatte i flere afdelinger rundt om i verden, henholdsvis Aarhus, København, London og Bangkok. ”Det er kanon for os at være i Filmbyen. Ingen tvivl om det,” siger Mads Munk og lægger ikke skjul på, at en stor del af succesen skal tilskrives beliggenheden.