Cross MotionInteractive DenmarkNyhedsblog

Digital Kids Today vender tilbage til Aarhus efter sidste års succes

By 15/03/2018 No Comments

15/03 2018

Digital Kids Today vender tilbage til Aarhus efter sidste års succes

Eksperter med stor indsigt i digitale oplevelser til børn og den digitale visuelle industri videndeler igen til Digital Kids Today d. 12. april i Filmby Aarhus.

Konferencen er gratis og en del af Games Week Denmark: Klik her for tilmelding

Se det fulde program her

Vi er glade for at kunne annoncere tilbagevendelsen af konferencen Digital Kids Today – denne gang som en heldagskonference. Her bliver der mulighed for at blive inspireret af eksperter inden for børns mediebrug, leg og læring.

Nutidens børn ser næppe sig selv som digitale, de bruger bare den teknologi, de har til rådighed. Børns naturlige holdning til digitale platforme, kombineret med en lettere adgang til ny teknologi, skaber nye tendenser til leg og uddannelse. Dette vises især indenfor kodning og robotteknologi, hvor der er opstået en ny genre, hvorved kodning er tilgængelig for alle mens der opstår nye forretningsmuligheder.

Formålet med konferencen Digital Kids Today er at informere og inspirere dem, som arbejder med digitale oplevelser for børn. Dette sker gennem en kombination af key notes og fælles dialog. I løbet af dagen bliver der rig mulighed for at netværke, diskutere, dele viden og tanker i forhold til Digital Kids Today.

Arrangørerne af konferencen er Funday Factory og Interactive Denmark. Funday Factory er specialister i at designe kreative digitale oplevelser og spil til mobile platforme – alt sammen med børn som primær målgruppe.

Interactive Denmark, som er en non-profit organisation, har til formål at udvikle den digitale visuelle industri i Danmark og tilbyder aktiviteter til iværksætter og virksomheder over hele Danmark. Filmby Aarhus er partner i Interactive Denmark.

Digital Kids Today er et arrangement under EU Interreg Baltic Sea Region projektet, Cross Motion, hvor Filmby Aarhus er dansk partner. 

Digital Kids Today er en del af Games Week Denmark, en landsdækkende begivenhed der sætter fokus på det danske spiludviklermiljø.