Create ConvergeDen digitale visuelle industri (DVI)Nyhedsblog

Digital Kids Today vender tilbage i 2019

By 26/02/2019 No Comments

26/02 2019

Digital Kids Today vender tilbage i 2019

Filmby Aarhus er stolte af at kunne annoncere, at vi for tredje år i træk huser heldagskonferencen Digital Kids Today, der afholdes i samarbejde med Funday Factory. Konferencen finder i år sted den 2. maj.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Digital Kids Today endnu engang finder sted i Aarhus. Som en del af Games Week Denmark sætter Digital Kids Today fokus på børns foranderlige medievaner samt deres rolle som digitale forbrugere. Temaet for dette års konference handler om sammensmeltningen af digitale og fysiske oplevelser og leg, samt hvordan brand-ejere skaber ny omsætning via digitale platforme og strategier.

Formålet med konferencen er videndeling og networking på tværs af de kreative industrier, der arbejder med medieproduktion, spil og digital underholdning. Konferencen er tiltænkt alle, der er engagerede i eller beskæftiger sig med digitalt indhold, oplevelser eller produkter til børn.

Digital Kids Today, der blev afholdt for første gang i 2017, arrangeres i tæt samarbejde mellem Funday Factory og Filmby Aarhus. Funday Factory er specialister i at designe kreative digitale oplevelser og spil til børn på mobile platforme.

Sidste år blev konferencen besøgt af mere end 100 engagerede deltagere, som udgjorde et tværsnit af den danske og internationale spil- og medie-industri samt forskningsområdet for børn og digitale medier. Digital Kids Today kunne sidste år præsentere den erfarne moderator Paul Tyler samt en lang række spændende oplægsholdere som eksempelvis Brad Merritt, ansvarlig for Game Design hos Cartoon Network, og Johanne Bagge, chef for B&U ved DR.

Igen i år vil programmet byde på en bred vifte af professionelle oplægsholdere, der med deres fagspecifikke viden og indsigt vil nuancere dette års tema.

Konferencen finder i år sted den 2. maj i Filmby Aarhus’ Studie 2.

For mere information se digitalkidstoday.com                                                                                          Digital Kids Today er gratis at deltage i. Klik her for tilmelding.

Digital Kids Today er et arrangement under EU-projektet Create Converge, hvor Filmby Aarhus er dansk partner.

Digital Kids Today er en del af Games Week Denmark, en landsdækkende begivenhed der sætter fokus på det danske spiludviklermiljø.