Vision Denmark

Digital Kids Today 2021 går online!

By 13/01/2021 No Comments

13/01 2021

Digital Kids Today 2021 går online!

For fjerde år i træk vender Digital Kids Today endelig tilbage for at gøre folk klogere på børn og unges digitale medieforbrug. I år vil der blive fokuseret særligt på den ældste del af målgruppen: Tweens ‘n’ teens. Denne gang foregår konferencen online på grund af Covid-19.

Digital Kids Today fortsætter med at vokse. For fjerde år i træk vender konferencen tilbage til Aarhus, og i år fokuserer vi på den ældste del af målgruppen: ‘Tweens ‘n’ teens’. Som altid inviterer vi de bedste eksperter og indholdsproducenter fra hele verden til at komme og give os indsigt, værktøjer og viden om børn og unges digitale medievaner og forbrug.

Konferencen er for alle, der arbejder med digitale oplevelser, marketing eller engagement for børn, tweens og teenagere. Arrangementet løber af stablen den 11. februar 2021 online.

I år arrangerer vi desuden en digitalt “International Meet N’ Match” session for spilfolk umiddelbart efter Digital Kids Today. Så hvis du står og mangler en ny kollega, inspiration til udvikling eller noget helt tredje, så er “Meet N’ Match” helt sikkert noget for dig! Læs mere her.

Vi vil løbende offentliggøre speakers, men vi kan allerede nu afsløre, at vi igen i år fornøjelsen af at have Paul Tyler med som moderator dagen igennem. Sidste år tiltrak Digital Kids Today 140 engagerede deltagere, en ny rekord for konferencen. Seks speakers blev inviteret op på scenen til at snakke om ‘Bridging digital & physical play and monetising brands’ med udgangspunkt i egne erfaringer fra brands som bl.a. LEGO og Cartoon Network. Se deres oplæg her.

Konferencen finder sted den 11. februar 2021 online fra kl. 9 til 13.

Deltagelse i konferencen er gratis. Du kan tilmelde dig til Digital Kids Today og den efterfølgende “Meet ´N Match” her: https://forms.gle/nccngv6EwnAVcKXC6

Sæt kryds i kalenderen, og følg med på vores hjemmeside og/eller på Facebook.

Digital Kids Today er arrangeret af Filmby Aarhus, Funday Factory og Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU’s Regionalfond.