DEN VESTDANSKE FILMPULJE

Den Vestdanske Filmpulje støtter spillefilm, dokumentarfilm, tv-serier og multimedieproduktioner med udviklings- og produktionsstøtte. Sekretariat ligger i Filmby Aarhus og er en del af det regionale film- og mediecenter i Jylland. 

Den Vestdanske Filmpulje er den motor, der giver grobund for innovation og udvikling inden for hele den digitale visuelle industri i Jylland. I praksis et fagligt fyrtårn der sikrer højt kvalificerede medarbejdere og virksomheder i regionen.

Den Vestdanske Filmpulje giver støtte til kunstnerisk interessante produktioner, som understøtter udviklingen af produktionsmiljøer i det vestdanske område. Støtter går fx til talentfilm, festivalaktiviteter, uddannelse og andre initiativer, der fremmer filmkultur og produktion lokalt i Filmpuljens område.

DEN VESTDANSKE FILMPULJE

Den Vestdanske Filmpulje får eget nyhedsbrev

| Den Vestdanske Filmpulje, Nyhedsblog | No Comments

Fra februar måned får Den Vestdanske Filmpulje sit eget nyhedsbrev, som i udgangspunktet vil udkomme en gang hver måned.

OPEN CALL: Nye Talenter 2.0

| Den digitale visuelle industri (DVI), Den Vestdanske Filmpulje, Nyhedsblog | No Comments

Har I en original idé til en film, og er I et stærkt hold? Så har Den Vestdanske Filmpulje 500.000 DKK til produktion af én low-budget spillefilm. Den Vestdanske Filmpulje tilbyder udvikling af tre film og fuldfinansiering af én original film, der skabes af regionale talenter og et professionelt produktionsselskab.

Mød Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje på Viborg Animationsfestival

| Den Vestdanske Filmpulje, Interactive Denmark | No Comments
20/9 2018 Mød Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje på Viborg Animationsfestival Viborg Animationsfestival 2018 finder nu sted for sjette gang og fylder fra den 24. til den 30. september...