ArrangementIdea's Lab

Date night for den digitale, visuelle branche

By 04/04/2017 No Comments

04/04 2017

Date night for den digitale, visuelle branche

Freelancere og virksomheder i de digitale, visuelle industrier får nu mulighed for at møde hinanden til ’date night’ for branchen. Det sker i ’Ideas Lab’ 18. april i Aarhus

Til ’date night’ tirsdag den 18 april i Aarhus får aktørerne i branchen mulighed for at mødes og pitche kompetencer, drøfte udfordringer, måske finde nye samarbejdspartnere til konkrete projekter i fremtiden, eller blot få den helt rette inspiration til at komme videre.

De midt og nordjyske regioner huser samlet en lang række kompetencer i digitale og visuelle industrier.  Kompetencer der er centreret omkring Viborg, Grenå, Aalborg og Aarhus i form af freelancere, virksomheder, vækstmiljøer og uddannelser indenfor digitale oplevelser som spil, animation, VR, film, etc.

Date night er arrangeret af Arsenalet Game Incubation, Game Hub Denmark Incubator, Business Aalborg, Filmby Aarhus’ Ideas Lab & Interactive Denmark.  Inspirationen til at date branche-konkrete kompetencer på denne måde stammer fra San Franciscos GDC konference.  I Aarhus foregår ’date night’ som en del af Internet week Denmark.

Jo flere der deltager, jo mere får deltagerne ud af den potentielt værdiskabende aften, så kom og brug et par timer på en date, som måske kan udvikle din virksomhed, få dig videre med en udfordring, eller giver dig lige den ide, du går og mangler.

Tid: Tirsdag den 18 april, kl. 18.15 – 21.00

Sted: Idea’s Lab, Filmbyen 19, 2. sal 8000 Aarhus C

Tilmelding: Er gratis og foregår på FB:  HER

Se også omtale HER