Den digitale visuelle industri (DVI)Idea's LabIdeas Lab NewsNyhedsblogVision Denmark

Creative Thirstdays: Nyt netværksarrangement i Filmby Aarhus

By 20/12/2019 No Comments

20/12 2019

Creative Thirstdays: Nyt netværksarrangement i Filmby Aarhus

Creative Thirstdays er et nyt initiativ, der skal styrke netværket mellem virksomhederne i Filmby Aarhus. Det første arrangement finder sted den 16. januar 2020.

“Creative Thirstdays” er navnet på et nyt uformelt arrangement, der har til formål at give virksomhederne i Filmby Aarhus mulighed for at netværke med hinanden.

Creative Thirstdays vil finde sted flere gange om året og vil altid indeholde et eller flere korte oplæg samt mulighed for networking over en øl/vand.

Både større etablerede firmaer og nyere startups er velkomne til at deltage – der vil være rig mulighed for at møde nye ansigter og udvide netværket på tværs af film/spil/animation/XR/reklame mm. Også firmaer og personer uden for Filmby Aarhus’ miljø er velkomne til at deltage.

Det første arrangement finder sted den 16. januar 2020 kl. 16:30 i Filmby Aarhus’ kreative inkubatormiljø: Ideas Lab.

Til denne Creative Thirstday er vi så heldige at have et kort oplæg ved revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, og derudover kommer Jalabert Production og fortæller om deres særlige take på branding.

Arrangementet er gratis.

Ønsker du at deltage, bedes du tilmelde dig via linket her: Tilmelding

Program: 
16:30 Ankomst
16:45 Kort oplæg ved Chresta Egeberg Ottosen, Revisor ved Beierholm
17:00 Kort oplæg Christian Norlyk, CEO ved Jalabert Production
17:15 Networking og drinks

Adresse: Ideas Lab, Filmbyen 19, 3. sal

Vi glæder os til at se dig!

 

Creative Thirstdays er arrangeret af Filmby Aarhus i samarbejde med Vision Denmark. Beierholm og Jalabert Production er samarbejdspartnere på dette første arrangement.

Ønsker din virksomhed at holde et oplæg og/eller at være vært for et Creative Thirstday-arrangement, kan du kontakte Kirsten Langgaard på kirlal@aarhus.dk