Nyhedsblog

Nyeste bygning i Filmbyen åbner op for udlejning

13/05 2020

Nyeste bygning i Filmbyen åbner op for udlejning

Nyeste bygning i Filmbyen står nu klar og åbner 4. og 5. etage op for udlejning til film- og spilselskaber eller freelancere, der ønsker at være en del af det kreative film- og spilmiljø på Sydhavnen i Aarhus.
Filmbyen klar til at udvide med nye lejere

Filmbyen 11 – den nyeste bygning i Filmby Aarhus – står nu klar. De første lejere er allerede flyttet ind, og der åbnes nu op for, at nye film- og spilselskaber eller freelancere kan rykke ind på bygningens 4. og 5. etage.

4. salen er tænkt som et filmfællesskab, hvor du kan leje kontorpladser eller aflukkede kontorer. Derudover vil der være et startup-miljø for nye filmselskaber og freelancere. På etagen vil der være fællesarealer som møde/lounge-rum m.m.

5. salen er reserveret til større lejere, der arbejder med film eller spil. Således kan etagen enten lejes ud som en helhed eller deles op i to dele.

Filmbyen 11 bliver hjertet af Filmbyen, der med sin store kantine og tagterrasse vil være samlingspunkt i Filmbyen og for film- og spilbranchen i Aarhus. Som lejer bliver du en del af den rivende udvikling, der er inden for den digitale visuelle industri i Aarhus. Derudover annoncerer vi i løbet af 2020 en masse spændende tiltag og events, der skabes til gavn for film- og spilbranchen.

LÆS MERE: ‘Udlejning af 4. og 5. sal i Filmbyen 11’

Virtuel rundvisning af Filmbyen 11

Åbn den virtuelle rundvisning i separat fane.

 

Ved interesse, kontakt venligst:
Lene Berstrand
lbe@aarhus.dk
Tlf.+45 8940 4873