ArrangementCross MotionNyhedsblogthis festival

Konference: AARHUS DIGI:TAL 2017

By 31/08/2017 No Comments

17/8 2017

Konference: DIGI:TAL 2017 - this.festival i Filmby Aarhus

Konference: AARHUS DIGI:TAL 2017 

Hvordan omsætter vi en digital succes til andre brancher? Nogle virksomheder når højder, de aldrig havde drømt om, fordi de omsætter det kunderne efterspørger til nye digitale fortælleformer

Kom med og få viden og et digitalt forspring

this.festival by Filmby Aarhus er vært for konferencen AARHUS DIGI:TAL 2017, der sætter spot på den digitale transformation i virksomheders dialog med kunder og samarbejdspartnere. Det gælder i markedsføring, branding og enhver form for fortælling.

Mere information: Konferencen AARHUS DIGI:TAL 2017 den 15. september 2017 (website)

AARHUS DIGI:TAL 2017

Rækken af internationale oplægsholdere, der deler deres viden og erfaring, er blandt de stærkeste i verden på deres felt.

Konferencen er udviklet i samarbejde med Visit Aarhus og Erhverv Aarhus. Det EU-finansierede non-profit interreg. netværk Cross Motion, der tilbyder forretningsudviklende aktiviteter inden for den digitale industri, præsenterer deres første fire danske VR/AR prototyper – alle udviklet i iværksættermiljøet omkring Filmby Aarhus.

Øget reach på 400%

Mød Navi Lamba, der er chefarkitekt bag BBC Three’s nye social media strategi. Hun øgede reach i målgruppen med 400% på under et år. Det vigtigste er ikke, om du er et medie eller et brand, men hvordan du skaber kontakt til din primære målgruppe, siger Navi Lamba.

Optagelse til VR-undervisningsmateriale, tysk i gymnasiet - som det bliver talt af tyskere. Foto: MANND

Optagelse til VR-undervisningsmateriale, tysk i gymnasiet – som det bliver talt af tyskere. Foto: MANND

Museumsoplevelse i international topklasse

Erlend Høyersten er en progressiv museumsdirektør. En mand der har været med til at skabe den enorme succes ARoS er i dag. Der findes ikke mange, som ved mere om at skabe autentiske relationer, som gør passive modtagere til aktive deltagere end ham. Få hans tankevækkende synspunkter på, hvordan man skaber en bevægelse, som andre vil være en del af.

Uden at afsløre for meget, vil du efter denne session se den digitale facilitering af det analoge med helt nye øjne. Erlend vil ikke sælge dig noget – han vil have din deltagelse. Og netop derfor har han over en million betalende kunder om året på ARoS. Det er en historie vi alle kan lære af.

Hvorfor skal du interessere dig for hypen om Virtual Reality?

Experiential storytelling og immersive experiences er begreber, der vil vende op og ned på måden, vi kommunikerer budskaber på. Mød landets dygtigste producenter og forbered dig på en overraskelse.

NB: Mulighed for at teste udstyr og opleve på egen krop, hvad VR kan bruges til under temaet Experience Lab.

VR patienten, der bliver diagnosticeret i en VR prototype - udviklet af VR Clinic for Cross Motion, Filmby Aarhus

VR patienten, der bliver diagnosticeret i en VR prototype – udviklet af VR Clinic for Cross Motion, Filmby Aarhus

Digitale trends inden for dialog

Konferencen AARHUS DIGI:TAL 2017 giver opdateret viden om de nyeste trends, og oplægsholderne udfordrer måden at tænke kommunikation og interaktion på og showcaser værktøjer og idéer, der direkte kan overføres til andre brancher.

Mere information: thisfestival.dk 

Dagen modereres af medierådgiver Keld Reinicke