this.

this.udspringer af strategien ”The Big Picture”, og det er en årlig tilbagevendende, tværfaglig kunst-, kultur-, medie- og erhvervsplatform, hvor aktører inden for branchen vil få såvel inspiration som netværk ud af deltage.

Udvikling og afholdelse af this festival sker med afsæt i den stærke position, som den digitale visuelle industri har i regionen. Målet er at inddrage lokale og regionale aktører inden for den digitale visuelle industri i såvel udviklingen som afviklingen, og at this bidrager positivt til branchens udvikling i form af arbejdspladser og vækst.

Filmby Aarhus har stået for udviklingen af denne platform og har sammen med kompetente partnere som M2 Film, Culture Works og Aarson – og med support fra Fonden Roskilde Festivval – sat sig for at realisere this. på industrihavnen i Aarhus den 13.-14. september 2018.

Baggrunden er, at Filmby Aarhus vil løfte niveauet og skabe en nordisk begivenhed, en bevægelse, et projekt, der både er en konference, festival, summit og en platform for viden og netværk, der rækker ud over selve begivenheden. Et projekt, som vil noget nyt, og som vil gøre en forskel – sætte et mærke i verden.

this. står for: tech human interactive stories. Det er med afsæt i disse fire tematikker, at Filmbyen som partner i This. iscenesætter den digitale, visuelle industri i tværfaglige samarbejder med andre kulturgenrer, kreative industrier og erhvervsbrancher.

I 2017 blev der afholdt fire nedslag. Se nedenfor.

MÅL

Med this festival er det ambitionen at skabe Nordeuropas største og mest markante festival inden for den digitale visuelle industri

STATUS

this. løber af stablen den 13. og 14. september 2018 som en sammenhængende festival. I 2017 blev der afholdt fire appetizers. 

KONTAKT

Chris Kroer Jensen
Projekt Manager
Tlf. +45 6086 1717
Mail: chris@filmbyaarhus.dk

Carsten Holst
Chef for Filmby Aarhus
Tlf.: +45 2213 8828
Mail: cholst@aarhus.dk

KØB BILLET

Læs mere, se programmet og køb din billet på thisnordic.com

this. nyheder

this. nordic 2018: Samarbejde på tværs kan skabe løsninger på samfundets store udfordringer

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Torsdag 13. og fredag 14. september var Filmby Aarhus scene og vært for et overflødighedshorn af inspiration, viden, møder og workshops i krydsfeltet mellem kunst, kultur, medier og erhverv.

thisnordic - ny markant kreativ konference og festival opstår i Aarhus i sept. 2018. Filmby Aarhus er idemager og partner. Foto: Gorm Branderup

Norden får ny markant kreativ konference og festival i Aarhus

| Nyhedsblog, this festival | No Comments

Fire markante spillere fra den danske kreative scene er, med support fra Fonden Roskilde Festival, gået sammen om at skabe ‘this.’. Visionen er at skabe Nordens mest indflydelsesrige samlingssted for erhvervsliv og den kreative industri samt det kulturelthungrende publikum.

Konference: DIGI:TAL 2017 - this.festival i Filmby Aarhus DIGI-TAL-2017

Konference: AARHUS DIGI:TAL 2017

| Arrangement, Cross Motion, Nyhedsblog, this festival | No Comments

AARHUS DIGI:TAL 2017 er en en særlig mulighed for at blive opdateret på de nyeste trends og værktøjer i den digitale transformation. Vi udfordrer din måde at tænke kommunikation og interaktion på, og vi showcaser de værktøjer, som du skal bruge for at nå dit mål.

ABOUT – this.

Hvorfor:
Digital og visuel indholdsproduktion er ikke længere en niche, men en tværgående løftestang for forretningsudvikling, innovation og værdiskabelse i den private som offentlige sektor 

Hvor:
De gamle industriområder og bygninger på Aarhus Havn, hvor Filmby Aarhus også har hovedsæde, skal danne ramme for this festival – og virke som et spektakulært urbant udstillingsvindue for eventen. Havnen ændrer karakter og form disse år. Det gør den digitale visuelle industri også, hvorfor det giver god mening at lade den rå industribaggrund facilitere mødet mellem den digitale visuelle industri og andre kulturgenrer og kreative industrier.

AKTIVITETER  2017

Filmby Aarhus har i 2017 som en del af “Aarhus Europæisk Kulturby 2017” testet en række events, oplæg, samarbejder m.v. Her er et udpluk af opstarten til this.

this. i samarbejde med Internet Week Denmark:

     • VR Today & Tomorrow – den 20/4 kl. 14.00-18.00
     • This Privacy Summit – den 21/4 kl. 14.00-16.30
      Keyspeakers: Aral Balkan og Emma Holten
     • Drunk Creatives – den 21/4 kl. 16.30-20.00
      I samarbejde med Culture Works og Kødbyens Madmarked. Netværksbar, filmpremiere, kryptokælder og street food
     • Spoken Words –  den 21/4 kl. 20.00
      Stor outdoor launch event for this. festival. Created by Per Vers
     • “Rejsen” this. i samarbejde med Moesgaard Museum VR-dag og udstilling.  
     • Aarhus Walks on Water Et spektakulært og anerledes modeshow, når mode og ny teknologi sammen går på vandet fra Aarhus og ud i verden. DOKK1 og Aarhus Havn var scene. 
     • Creativity World Forum 2017 (nov. 2017)

VÆRDI OG MÅLGRUPPER

this. vil fungere som både en festival, konference og summit.
Målgruppen er både erhverv og forbrugere.

PARTNERE OG SPONSORER

 • Filmby Aarhus
 • Region Midtjylland
 • Aarhus Kommune 
 • Det Danske Filminstitut
 • Roskilde Festival Fonden
 • M2 Group
 • Culture Works
 • CPH Transporm
 • Oath
This er en festival, summit og event - alt sammen på Aarhus Havn og som en del af Filmby Aarhus

thisnordic – ny markant kreativ konference og festival opstår i Aarhus den 13. og 14. september 2018. Filmby Aarhus er idemager og partner.
Foto: Gorm Branderup  

Er du klar til at undersøge en verden af musik, kunst, business og kobling på tværs af brancher med digitale visuelle løsninger? Så tag med på this.nordic

Er du klar til at undersøge en verden af musik, kunst, business og kobling på tværs af brancher med digitale visuelle løsninger? Så deltag i this. Mere information og køb billetter: thisnordic.com
Foto: This Festival. 

SPONSORS & PARTNERS

Region Midtjylland er partner i projekt i Filmby Aarhus
Aarhus Kommune er samarbejdspartner i en række projekter i Filmby Aarhus
Roskilde Festival Logo, this. partner
Nordisk Råd, this. partner

CO-CREATORS

M2Film er partner i flere projekter i Filmby Aarhus
Oath Logo, co-creator af this. nordic
Logo Filmby Aarhus
Manifestus drives af Chris Kroer Jensen. Manifestus og Filmby Aarhus er drivere på en række processer og udviklingsprojekter